Connect with us

Featured

HIT! KOLO SREĆE – Prva epizoda oduševila gledaoce! Glumci otkrivaju zašto je ovo SERIJA ZA SVAKOGA!

Published

on

Serija „Kolo sreće“ od juče se prikazuje na Prvoj televiziji, a glumci Nela Mihailović, Tamara Radovanović i Nikola Šurbatović, koji igraju glavne uloge, su bili gosti u jutarnjem programu.

Oni su tim povodom otkrili detalje serije i istakli da bi svako trebalo da je odgleda jer prikazuje svakodnevne životne situacije u kojima se svako može jednoga dana naći.

Pročitajte još Kolo sreće 2. epizoda: Mara je u OPASNOSTI! EVO ko se sprema da joj UKRADE NOVAC, koji je osvojila na lutriji!

– Ja igram Maru Raketić, junakinju naše serije oko koje se sve vrti, pa i to kolo sreće. Ona je samohrana majka, a Tamara i Nikola su moja deca u seriji. Koliko ih volim, ja ću ih usvojiti zato što su lepi kao što vidite, pametni, to ćete čuti i videćete večeras koliko su talentovani – rekla je Nela kroz osmeh i nastavila:

– Ovo je lepa porodična serija, ljubavna koja promoviše značaj i suštinu porodice, moram to da kažem jer je toga sve manje. Sve se manje obraća pažnja na koliko sreća ili tragedija jednog pojedinca utiče na zajednicu i koliko zajednica utiče na pojedinca. Sve zanima kako se ponašanju ljudi koji na ivici egzistencije dobiju novac, da li se menjaju i koliko im to dobrih ili loših stvari donese i životu.

Pročitajte još KOLO SREĆE 1. epizoda- Otkrivamo SVE o novoj DOMAĆOJ SERIJI! OVO su GLAVNI LIKOVI i NJIHOVE PRIČE!

Do sada je snimljeno 80 epizoda, a planirano je oko 220. Nela Mihailović kaže da u seriji ima mnogo ljubavi, intriga, čak i otmica i pucnjave.

Tamara Radovanović kaže da je ponosna na sve što su uradili:

– Svim ljudima koje znam i ne znam reći ću – Gledajte “Kolo sreće“ – jer serija prikazuje i našu zemlju u jednom lepom svetlu, Srbiju kakva jeste, punu duha radosti. Serija vizuelno izgleda moćno. Muzika je fantastična!

Pročitajte još KOLO SREĆE – Pogledajte PRVI TREJLER za novu domaću seriju TV PRVA! (VIDEO)

Mislim da će se serija mnogima svideti. Serija je tako napravljena da su svi publika – kaže Nikola Šurbatović.

Inače, pred sam kraj njihovog gostovanja voditelj Filip Čukanović je otkrio da će u jutarnjem programu sutrašnji gost biti čuveni Bojsi iz „Mućki“, Džon Čalis, što je glumce oduševilo, prenosi Blic.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Prva/Blic

Advertisement