Connect with us

Featured

OTKRIVAMO – Serija PEVAČICA stiže na TV PINK! A evo i KADA!

Published

on

Nakon brojnih uspešnih saradnji sa kompanijom Telekom Srbija i kanalom Superstar TV u kreiranju najkvalitetnijeg serijskog programa, TV Pink s ponosom najavljuje početak emitovanja uzbudljive kriminalističko-dramske serije „Pevačica“ u petak 17. septembra u 21 čas. Ostvarenje Nataše Drakulić i čuvenog Predraga Gage Antonijevića, a u režiji Miloša Kodema, koje je zasnovano na tragičnoj sudbini pevačice Jelene Marjanović, zaintrigiralo je javnost još kada je najavljeno snimanje, a od 17. septembra će se pred gledaocima TV Pink naći 12 napetih epizoda koje će ih voditi kroz uzbudljivi, ali mračan svet estrade i borbe za uspeh i slavu.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo KADA se završava snimanje serije IGRA SUDBINE, i hoće li biti TREĆE SEZONE!

Priča prati mladu muzičku zvezdu u usponu, Ivanu Lazić (Milica Pavlović), koja nakon pobede na muzičkom takmičenju naizgled dobija sve o čemu je ikada sanjala – život u velikom gradu, slavu, popularnost, brojne nastupe, putovanja, a i ljubav najpoznatijeg muzičkog kompozitora i producenta u zemlji Vlade Vidaka (Miloš Timotijević).

Pročitajte još Igra sudbine 312. epizoda – Ada KONAČNO otkriva! Evo ŠTA čeka BRUNERA!

I dok se Ivana svim silama trudi da zaboravi prošlost i sve ono iz čega je potekla, počinje da joj se dešava niz misterioznih stvari koje će se završiti njenim ubistvom!

Tražeći racionalne odgovore o Ivaninoj smrti, privatni detektiv Bojan (Zlatan Vidović), pored policije i inspektora Radeta (Igor Đorđević), radi na rasvetljavanju ovog slučaja. Ali, tokom istrage, suočava se sa iracionalnim, što dugo neće moći da razume.

Pročitajte još Igra sudbine 312. epizoda – ŠOK! Sofija IDE U ZATVOR! A evo i ZBOG ČEGA!

Serija kroz svet estrade, magije i vidovnjaka pokazuje koliko su neki ljudi u jednom trenutku spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele.

Pored Milice Pavlović, kojoj je ovo glumački debi, Miloša Timotijevića, Zlatana Vidovića i Igora Đorđevića, glumačku postavu serije „Pevačica“ čine i Jelena Moor, Nikola Rakočević, Nataša Ninković, Boris Komnenić, Branka Pujić, Isidora Minić, Danica Maksimović i mnogi drugi.

Pročitajte još Domaće serije 2021 na RTS-u: Crna svadba, Nečista krv, Advokado, Branilac… EVO KADA POČINJU! (VIDEO)

Kombinacija sveta estrade, medija, magije i raznolikih karaktera donosi sadržaj koji do sada niste imali prilike da gledate u domaćem igranom programu, zato ne propustite prvu sezonu serije „Pevačica“ koja će se na TV Pink emitovati od 17. septembra svakog petka u 21 čas.

ZABRANJENO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo Pink

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor www.filmitv.rs

Advertisement