Connect with us

Top Story

KOLO SREĆE – 3. epizoda: Miroslav UMIRE, ali Mara dobija SJAJNE VESTI! Evo O ČEMU JE REČ!

Published

on

Kolo sreće 3. epizoda je na programu TV Prva u sredu, 8. septembra, od 21.00! U prethodnim epizodama videli smo da je Mara osvojila glavni dobitak na lutriji, ali i da je zbog toga postala meta opasnih kriminalaca. A hoće li se oni dočepati njenog loza saznaćemo u nastavku serije.

Pročitajte još Pokucaj na moja vrata 89. epizoda: ŠOK! Serkan prosi Selin! Evo šta će reći Eda!

Mara je tužna jer se nije pozdravila sa Miroslavom Konstantinovićem koji je tako naprasno umro. I dok ona žali sirotog Miroslava, njegova sestričina Tijana već kuje planove kako da se obogati na ujakovoj kući.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Serija PEVAČICA stiže na TV PINK! A evo i KADA!

Za to vreme vest da je Mara osvojila premiju se brzo širi Sopotom. Prevaranti Mihajlo i Elena, za kojima policija traga već 13 godina, nastavljaju da razrađuju plan kako da opljačkaju „srećnog dobitnika“. Mara ništa ne sluti, a misli su joj ovog puta na potpuno drugom mestu. Naime, Ljubina ćerka saopštava Bojanu da je trudna.

Mara je presrećna što će postati baba, ali ne i Ljuba koji o tome ništa ne zna.​ Čeka ga HLADAN TUŠ!

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo KADA se završava snimanje serije IGRA SUDBINE, i hoće li biti TREĆE SEZONE!

Sinopsis: “Kolo sreće” (3. epizoda) je priča o skomnoj ženi i samohranoj majci dvoje odrasle dece. Rastrzana između želje da obezbedi novac za opstanak i brige o ukućanima, Mara Raketić doživeće obrt kakav se dešava retkima – dobija na lutriji i postaje jedna od najbogatijih osoba u zemlji. Sa Marinim bogatstvom, međutim, krenuće da se raspliću velike tajne intrige koje ljudi oko nje imaju. Ali, i najveća tajna je ona koju Mara nosi od rane mladosti.

Pročitajte još Igra sudbine 312. epizoda – Ada KONAČNO otkriva! Evo ŠTA čeka BRUNERA!

Glavne uloge tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement