Connect with us

Top Story

ŠOK! Otkrivena pozadina sukoba Eve Ras i Mirjane Karanović! EVO ŠTA se desilo pre više od dve decenije!

Published

on

Glumica Eva Ras je gostujući u jednoj emisiji govorila o tome kako kolege reaguju na njenu tugu i bol za preminulom ćerkom. U toj priči dotakla se i Mirjane Karanović, tvrdeći da je Mira „mrzi celog života“, i to zbog toga što „oplakuje svoju pokojnu ćerku“.

Mirjana Karanović me mrzi jer ceo život oplakujem svoju ćerku koja je preminula sa svega 24 godine. Čula sam je negde da je izjavila da tugom trujem narod, samo zato što patim za ćerkom – iznela je Eva šokantne tvrdnje, gostujući kod Dragana Marinkovića Mace.

Pročitajte još Milena Dravić i Ljubiša Samardžić su igrali zajedno u preko 25 filmova! A EVO u KAKVIM odnosima su bili slavni glumci!

Ovim povodom ekipa Telegrafa pozvala je Mirjanu, koja je bila zgranuta Evinim rečima. U razgovoru za Telegraf Jetset, prvi put je progovorila o pozadini sukoba koji su imale pre dve decenije.

– Jao, znate šta, stvarno nemam komentar na tako gnusne reči te žene! Ono zbog čega, a ja sam to i njoj rekla… Zašto ja jednostavno ne mogu… – počela je vidno šokirana i zbunjena Mirjana.

Potom je objasnila o čemu se radi.

Pročitajte još HIT! Ovako je Toma Zdravković odbranio glumicu Seku Sablić! EVO o ČEMU je reč!

– Ona je bila gost u jednoj emisiji na BK televiziji, mislim da se zvala „Svet u boji“. Tada je izgorelo Jugoslovensko dramsko pozorište. Ja sam sedela i gledala nju kako izgovara: „Hvala Bogu da je izgorelo Jugoslovensko dramsko i nadam se da više nikada neće sagraditi to leglo zla.“ To su bile reči koje je ona izgovorila. Ne znam da li tim redosledom, ali to je bilo to. Ja sam toliko bila zgranuta, zato što je to moje pozorište. I zato što je za mene strašno da jedno pozorište izgori – rekla je Mirjana i dodala:

– Kada sam je posle videla na snimanju jedne Pavićeve serije,  ja sam joj rekla: „Kako te nije sramota da tako nešto izgovoriš?“. To je bilo pre više od 20 godina. Jednostavnom posle toga nikada više nisam sa tom ženom kontaktriala i to šta ona misli da ja mislim… Ona ne zna šta ja mislim. A to sa ćerkom, ja nemam pojma. Stvarno niti znam da je ona i imala ćerku. Ona je tu baš nešto pobrkala. Ili je to nekako zlonamerno preneto.

Pročitajte još HIT! Glumica Bojana Stefanović pokazala supruga! EVO KOJIM povodom!

Glumica je istakla i da Evu nije videla skoro dve decenije kada joj je i rekla u lice sve što je imala, ali da nikada nije pominjala njenu pokojnu ćerku.

– Ja nisam to rekla. Ja Vam kažem šta je između mene i nje najveći problem. Niti ja nju negde srećem, niti sam ikada u kontaktu sa njom, niti sam je posle tog snimanja, a to je bilo u Košutnjaku, sećam se, srela. Na tom snimanju je ona sedela sa nekom glumicom i ja sam joj to rekla. Od tada više nikada sa njom nisam komunicirala.  Mislim da nije u redu da ona priča šta je čula od nekoga. A, ako ju je jako zanimalo šta sam rekla, mogla je da me nekako pita. Tako da, neću dalje da komentarišem – rekla je Karanovićeva.

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Red TV/Telegraf

Advertisement