Connect with us

TV

OTKRIVAMO – Pala PRVA KLAPA serije BUNAR! A evo i KADA će biti PREMIJERA!

Published

on

Jedna od domaćih serija koja nas očekuje naredne godine je i nova TV drama „Bunar“ koju priprema reditelj i producent Predrag Gaga Antonijević. Kako saznajemo, posle dugo očekivanja nedavno je konačno pala i prva klapa serije, čiji scenario od deset epizoda potpisuju glumac Igor Đorđević, koji će igrati i glavnu ulogu, i Nataša Drakulić. Upravo ovaj dvojac i podelio je prve utiske sa snimanja. U toku je treći snimajući dan, a scenaristkinja Nataša Drakulić nije krila uzbuđenje zbog novog projekta.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – FILM i TV otkriva: Evo kada ZVANIČNO počinje serija DINASTIJA! Ovo je TAČAN DATUM!

Za režiju „Bunara“ će biti zadužena Maša Nešković, a za produkciju „Telekom Srbija“ i kuće „Film danas“ i „Dandelion“. Premijera se očekuje naredne godine na kablovskom kanalu Superstar TV.

Igor Đorđević, kojeg je TV publika upoznala kao Đorđa Katića u seriji „Koreni“, posle odigrane zapažene uloge ozloglašenog ustaškog majora Ante Vrbana u filmu „Dara iz Jasenovca“, nastavlja saradnju sa rediteljem Gagom Antonijevićem. U novoj seriji „Bunar“, Đorđević se oprobao kao scenarista, i otkrio kako je do toga došlo.

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o seriji PEVAČICA: OVO je KOMPLETAN opis SVIH LIKOVA! A evo ko je CRNI MAG koji upravlja životima SVIH junaka u SERIJI!

– Pauza mi je prijala iz nekoliko razloga, a najviše jer sam uspeo da napišem scenario koji je Gaga Antonijević prihvatio. Jako sam uzbuđen jer to je ipak nešto što prvi put radim. Nisam bio ni siguran da li ja to umem, ali se ispostavilo da je to dobro. Korona i pauza su mi dale prostor da se pozabavim i time – poručio je Đorđević, dodajući da je korona „kriva“ i kada je reč o inspiraciji za ovu seriju.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – Milica Milša otkriva KO od junaka serije če UMRETI u novoj sezoni! Nećete verovati O KOME JE REČ!

– Pisao sam seriju onakvu kakvu bih voleo da vidim. Pretpostavljam da svi scenaristi tako rade kada nemaju nešto poručeno, kao što ja nisam imao, nego pišu ono što ih trenutno zanima. Pogotovo što sam bio na selu u vreme korone. Imao sam sreću da odem na dedovinu i ta zemlja i taj bunar koji tamo postoji su me inspirisali da napišem ovu priču. To je krimi-drama, bunarsko-psihološka sa elementima tragi-komedije mentaliteta. Izgovorio sam sve ovo samo zato što priča mora nekako da se definiše. Počeo sam da pišem seriju jer sam uvek smatrao da serija daje mnogo više prostora od filma i daje mogućnost da se bavite likovima na temeljniji način. Uvek sam se pitao kako bi, recimo, Čehov ili Šekspir, ili drugi veliki pisci pisali da žive u doba serija i kako bi izgledalo njihovih deset epizoda „Višnjika“ ili „Tri sestre“. Čehov je, naravno, moja velika inspiracija. Kada sam počeo da pišem dramu, ni sam nisam znao gde sam krenuo. Uz pomoć Gage Antonijevića i Nataše Drakulić, koji su mi stvarno mnogo pomogli, izašao sam sa deset epizoda nove serije i veoma sam uzbuđen zbog toga. Serija će se razlikovati po dubinskoj psihologiji, po nekim dubinskim pitanjima sa kojima baš i ne želimo da se sretnemo. Ova serija, čini mi se, uprvo ta pitanja, od kojih često bežimo, stavlja namerno u prvi plan – naglašava Igor Đorđević.

Pročitajte još HIT! Branko Tomović i Eva Ras u filmu VAMPIR! Evo KAD i GDE je premijera prvog svetskog filma o SRPSKIM VAMPIRIMA!

Gaga Antonijević istakao je da je srećan što će se snimati serija kao što je „Bunar“, jer je potpuno drugačija i nova.

– To je priča o profesoru Radomiru, koji ima aferu sa studentkinjom. Kad se za to sazna, izbija veliki skandal. Onda on beži i seli se u svoje rodno selo u Šumadiji da se skloni i razmisli o svemu. Zapravo, on beži od đavola u sebi. Međutim, tamo će ga sačekati veliko iznenađenje, koje sada ne mogu da otkrijem. Serija ima fenomenalne likove, biće i duhovita i ozbiljna metafora. Karakteristično je što će glavni junak napraviti krug od 360 stepeni u svom razvoju. Od bekstva od đavola, preko dobrote i pokušaja dobrote do povratka đavolu. Priča je unikatna jer se lik ne razvija linearno, kao parabola, nego je potpuni krug. Pored Igora Đorđevića, koji tumači glavnu ulogu, imamo Natašu Ninković koja glumi Nacu, Radomirovu rođenu sestru. U prvi mah će izgledati da je tu da se nađe bratu u nevolji, a u stvari ona će gledati da izvuče neku korist od novonastalog haosa oko seksualnog skandala – kaže Antonijević.

Pročitajte još RECENZIJA – Zašto je IGRA SUDBINE poput najbolje SRPSKE SARME? Sutra uvek DUPLO BOLJA, a može se jesti ZAUVEK!

Foto Printskrin/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement