Connect with us

Featured

SERIJA PEVAČICA – EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Da li MILICA PAVLOVIĆ zaista tumači lik JELENE MARJANOVIĆ? Ovo je PRAVA RADNJA SERIJE!

Published

on

Kada se u domaćoj javnosti prvi put pojavila vest da će se snimati serija „Pevačica“ i da je tema nasilna smrt mlade estradne zvezde, povlačenje paralela između serije u produkciji Telekoma Srbije i kompanija Dandelion i Film Danas – bilo je neminovno. Međutim, koliko je zaista podudarnosti između scenarija serije koju kao autori potpisuju Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić, a kao reditelj Miloš Kodemo i slučaja koji već godinama nosi beleg misterije – pokazaće vreme.

Pročitajte još Igra sudbine 317. epizoda: ŠOK! Ada IZDALA Matiju! Evo i ZAŠTO…

I dok mi odbrojavamo sada već sate do premijere serije Pevačica na kanalu Superstar koja nas očekuje 11. septembra od 21.00, stavljamo i tačku na pitanje: „Da li Milica Pavlović zaista tumači lik Jelene Marjanović u seriji PEVAČICA„?

Autori serije mnogo puta su već u medijima istakli da je slučaj Jelene Marjanović poslužio samo kao inspiracija za „Pevačicu“. To se može zaključiti već i na osnovu najave za prve dve epizode serije iz kojih se već jasno može naslutiti da se životne priče imaginarne Ivane Lazić koju tumači Milica Pavlović i nesrećne Jelene Marjanović razlikuju u svakom pogledu osim kada je reč o jedine dve stvari koje ih povezuju. Obe su pevačice, i obe su mrtve. Ivana na kraju prve sezone serije, a Jelena, kao što je već poznato – nakon što je ubijena pre nekoliko godina.

Pročitajte još RADIO MILEVA – EVO kada stižu NOVE EPIZODE hit komedije! (VIDEO)

I tu prestaju sve dodirne tačke. Čekajući prvu epizodu na TV Superstar, a sledećeg petka i na TV Pink, još je rano govoriti o tome u kom pravcu će se serija dalje razvijati. Ali jedno je sigurno – serija neće biti kopija poslednjih dana Jelene Marjanović. A evo i zašto!

Pevačica-serija
Nataša Ninković kao Vlajna u seriji PEVAČICA

SERIJA PEVAČICA Jelena Marjanović nije imala protivnicu koja joj je došla glave

Ivana Lazić je ima. I njeno ime je Emilija Mladenović (igra je Jelena Grujičić Moor). Takođe pevačica, i ljuta Ivanina konkurentkinja. I upravo ona bi mogla biti ta zbog koje će Ivana završiti karijeru, a i život. Radnja serija više je fokusirana na naličje estrade i sve ono što se događa iza blještavih kulisa kada se kamere ugase. Nema toliko dodirnih tačaka sa poznatim elementima slučaja ubistva Jelene Marjanović.

Pročitajte još HIT! Nova domaća serija STIŽE NA RTS! A EVO I KOJA! Iznenadićete se!

SERIJA PEVAČICA – Nema Zorana Marjanović

Iako se mnogo pričalo o tome ko će u seriji „Pevačica“ glumiti lik Zorana Marjanovića, istina je šokantna. Lika Zorana Marjanovića u seriji uopšte nema. Ivana nije udata. Ona je u vezi sa poznatim srpskim kompozitorom i vlasnikom takmičenja u kom se Ivana prvi put i pojavila i počela da gradi karijeru. On je taj koji od Ivane želi da napravi zvezdu i diktira njenom menadžeru Marku svaki njihov korak. Čini se da Marko i Vlada imaju poštene namere sa Ivanom, ali… Ko je u stvari Ivana? To je pitanje koje će pokrenuti splet okolnosti koje će nezustavljivo voditi ka njenoj propasti. A ko će tome biti kriv? Moraćete da pogledate seriju da biste to otkrili.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Pala PRVA KLAPA serije BUNAR! A evo i KADA će biti PREMIJERA!

Šta donosi kraj serije?

Naravno, to ne možemo da vam otkrijemo, jer bismo vam tako uništili draž gledanja serije, ali zagolicaćemo vam maštu jednom pikanterijom. Ivanina smrt samo je početak mnogo većeg zla. A ako ostanete uz seriju „Pevačica“ otkrićete i kog.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – FILM i TV otkriva: Evo kada ZVANIČNO počinje serija DINASTIJA! Ovo je TAČAN DATUM!

Foto Printskrin

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement