Connect with us

Top Story

Pokucaj na moja vrata 92. epizoda: SELIN sprema novu ZVRČKU za EDU! OVO joj se NEĆE nimalo DOPASTI!

Published

on

Pokucaj na moja vrata 92. epizoda, koja je u ponedeljak 13. septembra od 11.15 na TV Prva, donosi ljubavne igre! I to za Dan zaljubljenih! Videćemo ko će biti pobednik Eda ili Selin.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Milica Tomašević spava pored uramljene fotografije Luke Raca! EVO o ČEMU je reč!

Deniz je zaprosio Edu i sada sledi njena nova igra kojom se nada da će konačno vratiti Serkana. To sve mnogo boli Džeran, koja odlučuje da vrati imidž iz školskih dana, ne bi li se opet svidela Denizu.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Nova domaća serija STIŽE NA RTS! A EVO I KOJA! Iznenadićete se!

Denizu prija što glumi Edinog verenika, pa joj svakog dana priređuje iznenađenja. Serkan se sve više interesuje za Edu i njenu ljubavnu priču sa Denizom. Zanima ga čija ljubav je bila jača – njegova ili Denizova.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Pala PRVA KLAPA serije BUNAR! A evo i KADA će biti PREMIJERA!

Selin je slušala razgovor između Melo i Džeran. Tako je saznala da je sve to Edina i Denizova igra da vrate Serkana. Zbog toga odlučuje da za Dan zaljubljenih organizuje večeru za četvoro – Eda, Serkan, Deniz i ona…​

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – FILM i TV otkriva: Evo kada ZVANIČNO počinje serija DINASTIJA! Ovo je TAČAN DATUM!

Sinopsis: Serija “Pokucaj na moja vrata” (92. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

Glavne uloge u seriji igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

Foto Promo / Printscreen

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO JE KOPIRANJE TEKSA!

Advertisement