Connect with us

Featured

Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo kome i ZAŠTO baca magiju VLAJNA! A evo i KO ju je UNAJMIO!

Published

on

Šta je razlog Ivaninog neobičnog umora? Ko je misteriozni čovek koji je prati? Kome to Vlajna stalno baja? Ovo su neka od pitanja koja su zainteresovala gledaoce nakon prve tri epizode serije Pevačica“ emitovane tokom vikenda za nama. A odgovor na makar jedno od njih, ono o Vlajni, daje Nataša Ninković. Glumica koja je i dočarala lik sablasne vračare iz Negotinske krajine.

Pročitajte još LED 2 – TV PREMIJERA ruskog HIT FILMA na RTS 1! Evo i KADA! (VIDEO)

Ona govori na nepoznatom jeziku, obučena u crno, a sa grudi joj se ocrtava tetovaža zmije. Ove jezive atmosfere bojala se i sama glumica, te se prvo premišljala da li da glumi u seriji.

 Kada su mi rekli da treba da igram Vlajnu, moja prva reakcija bila je da ne mogu da prihvatim, jer sam mislila da tu energiju neću moći da podnesem. Serija je rađena prema motivima priče ubijene pevačice, ali zapravo je reč o borbi dobra i zla, bele i crne magije, horoskopa, vradžbina… Kada sam se malo udubila u ulogu, pozabavila sam se mnogo fizičkim izgledom svog lika, koji je fiktivan, pa sam pozvala svog očnog lekara i rekla mu da želim bolesno plava sočiva, pa sam birala tetovažu, garderobu… – rekla je Nataša rekla je u emisiji “Kec na jedanaest”.

Pročitajte još PUT U NEPOZNATO – Film o stradanju srpske dece u OLUJI! Pogledajte trejler! EVO KADA je premijera!

– Nisam želela da upijem tu energiju. Ali, smatram da ako je tvoja vera čvrsta i veza sa Gospodom, onda te loše stvari nemaju nijedan prozor kroz koji mogu da uđu u tebe i zaštićen si. Ne podnosim ništa od tih magova i vradžbina, ali moram priznati da mi je to za ulogu bilo veoma inspirativno – kazala je Nataša.

Pročitajte još HIT! Poslušajte novu pesma PONOĆ Željka Joksimovića iz filma TOMA!

Serija je u prvoj epizodi otvorila razne teme, poput sagledavanja estrade iz druge perspektive, čime se naše filmadžije nisu ozbiljnije bavili još od „Folka“, zatim onim što možemo pretpostaviti da će biti koren rivalstva između dve drugarice i pevačice, Ivane (Milica Pavlović) i Emilije (Jelena Grujičić Mur). Na samom kraju epizode postavlja se i pitanje ubistva trudne supruge detektiva Bojana (Zlatan Vidović), ali pre svega, kao što je Ninković spomenula, manipulacije vradžbinama, bajanjem, tarotom i vidovnjaštvom koje svoje mračne strane prikriva pod plaštom pravoslavlja.

Pročitajte još ŠOK! Film NAREDNIK – Vrele scene Miloša Timotijevića i Milana Marića ponovo pred publikom! EVO GDE i KADA ga možete pogledati!

Serija „Pevačica“ se emituje svakog vikenda od 21.00 na kanalu Superstar TV, (uskoro počinje i petkom od 21.00 na TV Pink), a ima ukupno 12 epizoda.

Priču o mladoj zvezdi kojoj život daje sve o čemu je maštala – preseljenje u veliki grad, slavu i ljubav najpoznatijeg producenta u zemlji, a zatim spletom misterioznih okolnosti tragično završava, donosi glumačka postava koju čine Milica Pavlović, Jelena Moor, Zlatan Vidović, Igor Đorđević, Miloš Timotijević, Nikola Rakočević, Nataša Ninković, Boris Komnenić, Branka Pujić, Isidora Minić, Nikolina Friganović, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Jovana Stipić, Danica Maksimović i mnogi drugi.

Foto Promo Superstar TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Film i TV

Advertisement