Connect with us

TV

Beležnica 1. epizoda: Mračne SILE žele BELEŽNICU! Evo koje TAJNE se KRIJU u NJOJ! (VIDEO)

Published

on

“Beležnica” (1. epizoda), nova domaća SF triler serija, emituje se od 18. septembra vikendom na RTS 1 u 20.05. U subotu, 18. septembra, na programu je 1. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Sanja Vučić ima BRATA na čije TRBUŠNJAKE OTKIDA ceo BALKAN! Pogledajte KAKO izgleda ovaj PASTUV iz KRUŠEVCA! PS. On je ZUBAR!

Boško Stevanović je novinar lista “Argument”, koji dobija zadatak da uradi intervju sa udovicom profesora Miškovića. Ona mu tada daje beležnicu svog pokojnog supruga u kojoj je zapisan njegov istraživači rad.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Na kraju serije SLEDI NAJVEĆI ŠOK od svih ŠOKOVA! Posle ovoga – PAKAO će se ZALEDITI! Tiče se ADE i SOFIJE, a EVO O ČEMU JE REČ!

On i njegov prijatelj Milenko prvo uzimaju u analizu priču o Draganu Janketiću. Reč o čoveku iz Subotice, koji je krenuo iz Beograda kući 1964, nestao i pojavio se 10 godina kasnije.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Konačno je POZNATO! Evo kada se TAČNO opraštamo od serije IGRA SUDBINE! Nije ostalo još MNOGO!

U isto vreme Boško ima problema sa devojkom Jelenom koja je nezadovoljna, jer on nema dovoljno vremena za nju.

PROČITAJTE JOŠ: Apsolutni HIT! Matija iz serije IGRA SUDBINE prelazi u JUŽNI VETAR? Postaje DESNA RUKA Petra MARAŠA!?

Bošku se javlja izvesni Miroslav koji koji želi da u ime nepoznatih ljudi kupi beležnicu. Ali, Boško slaže da nije kod njega. Izvesni Hari Vilson iz Baltimora dobija mejl od nekoga u kojem piše da je počeo lov na beležnicu.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! IGRA SUDBINE neće imati SREĆAN KRAJ! I Adu KANAČKI očekuje KAZNA za njene GREHE!

Sinopsis: Serija “Beležnica” (1. epizoda), kreirana je u režiji Miroslava Lekića, a po romanu Ratka Dmitrovića “Beležnica profesora Miškovića”. Predstavlja priču punu fantastike, magije i neverovatnih situacija paralelno na dva koloseka. Prvi deo radnje smešten je u prve godine 21. veka a drugi deo u 70-e godine 20. veka.

PROČITAJTE JOŠ: JUNACI NAŠEG DOBA 2 – OTKRIVAMO: Šta će biti sa 100.000 evra? Sledi velika BRUKA!

U proleće 2002. godine mladi novinar lista “Argument”, Boško Stevanović, dobija zadatak da napiše tekst o naučnoj ostavštini poznatog preminulog srpskog etnologa Arsenija Miškovića. U međuvremenu, njegova supruga Jelisaveta Mišković daje oglas da poklanja arhivu pokojnog naučnika, preko jednog beogradskog lista. Boško Stevanović dobija zadatak da uradi razgovor s udovicom Mišković. Odlazi kod nje i na rastanku dobija malu, crnu beležnicu. Boško tragom beležnice, koju mu je dala Jelisaveta, ulazi u začarani krug.

Uloge igraju: Momčilo Otašević, Milena Radulović, Miloš Samolov, Anica Dobra, Svetozar Cvetković, Irfan Mensur, Isidora Janković, Aleksandar Radojičić, Tijana Čurović, Danica Radulović, Aleksandar Srećković – Kubura, Miodrag Krivokapić, Dejan Lutkić, Nebojša Kundačina, Pavle Veselinović i mnogi drugi!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement