Connect with us

Top Story

JA VOLIM SRBIJU – Popularan kviz VRAĆA se na RTS! Evo i KADA…

Published

on

“Ja volim Srbiju”, kombinacija kviza i muzičko-zabavne emisije, vraća se uskoro sa šestom sezonom na male ekrane. Posle pet ciklusa na redu je 36 novih epizoda porodične emisije, koja predstavlja Srbiju kroz zanimljive takmičarske igre.

PROČITAJTE JOŠ: POTERA ima NOVOG TRAGAČA! OTKRIVAMO o kome se radi! (VIDEO)

Kroz raznovrsne igre, pesme i zabavu, u svakoj emisiji takmiče se dva tima – crveni i plavi, u kojima su po tri poznate ličnosti iz naše zemlje. Kapiteni timova, Nenad Karajlić i Nenad Okanović, udružuju snage sa svojom publikom u bordi za pobedu.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! RADNA AKCIJA SA TAMAROM – EVO KADA počinje prikazivanje nove sezone i ŠTA NAS sve čeka!

Svaka igra je vremenski ograničena, laka i zabavna. Igre ste sigurno, bar neke od njih, igrali sa svojim prijateljima i kod kuće. Jer, poenta nije da se pokaže nečije neznanje već da se na zabavan način izazovu lepe uspomene – da se podsetimo zašto volimo svoju zemlju. Neke od igara su: “Film i televizija”, “Pogodi pesmu”, “Osnovna škola”, “Poznati sunarodnici”, “Riznica”, “Rođendanska žurka”, “Slušajuća muzička runda”, “Točak sreće”… U petoj sezoni umesto “Riznice” i “Osnovne škole”, takmičari su se nadmetali u igrama: “Zanimljiva geografija” i “Ispeci, pa reci”.

PROČITAJTE JOŠ: SERIJA PEVAČICA – Otkrivamo SVE što nas čeka u NOVIM EPIZODAMA! ŠOK! Emilija Ivani OTIMA VLADU? Ali to nije NAJGORE!

Voditeljka je Dragana Kosjerina, koja sa Neletom i Okijem garantuje gledaocima dobru zabavu i uz odličan humor – vodi naše poznate ličnosti kroz ovaj zabavan kviz.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Nove epizode donose OGROMAN ŠOK! Luka i Una RASKIDAJU! A evo i ZBOG ČEGA!

Nove epizode mnogim gledaocima omiljenog serijala “Ja volim Srbiju” stižu u nedelju, 26. septembra, od 21.05 na RTS 1! Repriza za one koji ne stignu da pogledaju u premijernom terminu je iste večeri na istom kanalu od 01.05.

Foto Promo / RTS

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO JE KOPIRANJE TEKSA!

Advertisement