Connect with us

TV

Ana Savić otkriva SVE o srpskoj verziji serije DINASTIJA! A evo i šta misli o svojoj NAJVEĆOJ SUPARNICI – Mariji Karan! (VIDEO)

Published

on

Kao što je najavljeno, domaća adaptacija prve i najpopularnije sapunice svih vremena „Dinastija“ počeće sa emitovanjem na TV Pink od 27. septembra i prikazivaće se radnim danima u 21.00.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Ovo je NAJGLEDANIJA DOMAĆA TV SERIJA u septembru 2021! Nikad nećete POGODITI o KOJOJ seriji je REČ!

Osim impresivne scenografije i glamuroznih kostima, seriju „Dinastija“ izdvojiće i fantastična glumačka ekipa. Pored iskusnih glumaca, kroz seriju će proći i neka nova lica, a jedno od njih je Ana Savić koja tumači lik Kristal Karington, odnosno Kristine Kadić u srpskoj verziji.

Za one koji možda nisu gledali „Dinastiju“, Kristal je supruga Blejka Karingtona, koja zbog svog siromašnog porekla smeta mnogim članovima porodice Karington, a posebno Blejkovoj ćerki Felon. Ništa drugačije neće biti ni u srpskoj verziji ove legendarne sapunice. Nežna, brižna, dobra, strastvena romantičarka – ovako su autori „Dinastije“ opisali Kristal, a Ana Savić otkrila je kako se spremala za ovu ulogu i da li je gledala originalnu seriju.

Pročitajte još Jovanka Broz i tajne službe 1. epizoda – Tito izjavljuje ljubav Jovanki! TAJNE SLUŽBE prate svaki njihov korak!

– Gledala sam originalnu verziju, ali dok sam bila mala. A što se tiče uloge Kristine, ona i ja imamo dosta zajedničkih osobina. Kristinu sam tražila u sebi i time sam se rukovodila. Sličnog smo senzibiliteta i tako sam se i spremala za ulogu – rekla je Ana.

Zanimljivo je da se i Linda Evans, koja je tumačila Kristal, osamdesetih godina, kao i Ana danas, poistovetila sa ovim likom. Zato smo i pitali Savićevu da li postoji osećaj odgovornosti jer nije mala stvar igrati ovu ulogu nakon čuvene Linde.

– Velika je odgovornost i stalno sam u nekom strahu da li sam dobro odglumila, pošto nemam glumačkog iskustva. Ali, verujem našim rediteljima, tako da kad oni kažu da je dobro, znam da je to to – samouverena je Ana.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo kome i ZAŠTO baca magiju VLAJNA! A evo i KO ju je UNAJMIO!

Njena suparnica u seriji je Marija Karan, koja igra Aleksis, a Ana je otkrila da li se rivalitet sa malih ekrana preneo i na privatan odnos sa poznatom glumicom.

– Nas dve se privatno sjajno slažemo, ona je sjajna koleginica. Da sam sama birala, ne bih izabrala bolju „suparnicu“. Ona je uvek tu da mi udeli neki savet i slušam je, tako da imamo sjajan odnos – objasnila je Ana.

Pročitajte još Serija PEVAČICA 4. epizoda – Spremite se za PAKT SA ĐAVOLOM! A evo i KOJU CENU će Ivana i Emilija MORATI DA PLATE!

Kako se Ana snašla u svom glumačkom debiju i da li će i naša Kristina biti poput Kristal koju pamtimo, saznaćete ako od 27. septembra budete uz TV Pink i „Dinastiju“ svakog radnog dana od 21.00.

Foto Jelena Simonović

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement