Connect with us

Top Story

Kolo sreće 8. epizoda – Mara upada u SMRTONOSNU KLOPKU! A ništa ne sluti! Evo i o čemu je reč!

Published

on

Serija „Kolo sreće“, 8. epizoda koja je na programu TV Prva od 21.00 u sredu 15. septembra, konačno nam dovodi opasnu mačku pred mišja vrata. A evo i o kome je reč.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo kome i ZAŠTO baca magiju VLAJNA! A evo i KO ju je UNAJMIO!

Elena stiže u Sopot. Nalickana, u seksi haljini i u besnim kolima, ona momentalno skreće pažnju meštana Sopota. Odlazi u Marinu kuću gde je Mara upoznaje sa svojom životnom pričom i novim ciljevima koje je sebi postavila.

Pročitajte još ŠOK! OVI glumci su danas velike zvezde iako nisu završili GLUMU! EVO o KOME je reč!

Za to vreme, Lena kreće u istraživanje. Odlazi u dom za nezbrinutu decu sa spiskom imena. Upravnicu doma pita koga se seća sa spiska, da li joj je poznato ime Kosta Rašić. Iako upravnica ništa ne govori, kada Lena ode, pozvaće Kostu da ga upozori.

Pročitajte još SERIJA PEVAČICA – Otkrivamo SVE što nas čeka u NOVIM EPIZODAMA! ŠOK! Emilija Ivani OTIMA VLADU? Ali to nije NAJGORE!

Kolo sreće epizoda 6 – Glavne uloge tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement