Connect with us

Featured

SERIJA PEVAČICA – Otkrivamo SVE što nas čeka u NOVIM EPIZODAMA! ŠOK! Emilija Ivani OTIMA VLADU? Ali to nije NAJGORE!

Published

on

Serija Pevačica imala je vrtoglav start ovog vikenda na kanalu Superstar TV i premijerom prve tri epizode nagovestila uzbudljivu TV sezonu. Krimi drama prošarana misterijom već na prvo gledanje privukla je pažnju gledalaca i to sa dve ključne teme – naličjem estradnog života i crnom magijom. Borba estradnih diva tek nam predstoji, baš kao i velih i crnih magova, a šta nas čeka u narednim epizodama serije „Pevačica“ otzkrivamo u redovima koji slede.

Pročitajte još SERIJA PEVAČICA – ŠOK! Milica Pavlović VRIŠTALA tokom prikazivanja prve epizode! A evo i ZAŠTO!

1. Ivana i Emilija postaju zaklete neprijateljice

Serija Pevačica 2 epizoda

Iako je jasno već od prve epizode da na estradnoj sceni prijateljstva ne postoje, sukob dve bivše drugarice postaće otvoreniji nego ikad. U nastavku serije Ivana i Emilija staće jedna pred drugu i otvoreno se sukobiti. Emilija sada zna šta je Ivana uradila i spremna je da joj vrati istom merom. Ivana se, međutim, neće pokajati. Ono što su bile – više nisu.

2. Ko je ŠVABA?

Upravo ovaj nadimak razrešiće misteriju koju krije inspektor Rade. Na koji način je on povezan sa BOjanom? Kakva osećanja gaji prema njemu? I ko je Švaba, i na koji način je on odredio sudbine Radeta i Bojana?

Pročitajte još PEVAČICA (1. epizoda): OTKRIVAMO ko je vračara VLAJNA! Ko je NJEN SIN i zašto BACA MAGIJU!

3. Ivana više nema majku!

Da li je Verina želja da zaštiti ćerku bila pakt sa đavolom koji će je skupo koštati? Možda baš onoga što joj najviše znači? Hoće li zbog svoje posete Vlajni izgubiti Ivanu?

Pročitajte još TOP 10 KLJUČNIH činjenica o seriji PEVAČICA! Ko je BABA VLAJNA?

4. Hoće li Vlada i Ivana ostati zajedno?

SERIJA Pevačica Miloš Timotijević Milica Pavlovic

Emilija je rešila da Ivanu potuče do kolena i od te zamisli – ne odustaje. Spremna je da joj nož zariven u leđa zabije još dublje. Hoće li se odlučiti i na poslednji korak? Hoće li joj oduzeti poslednjeg čoveka u životu do kog joj je stalo? Da li će joj preoteti Vladu? Saznaćemo u epizodama koje slede.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO: Evo KO će glumiti ZORANA MARJANOVIĆA u seriji PEVAČICA! Nije VUK KOSTIĆ, već…

Foto Promo Superstar

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Advertisement