Connect with us

Featured

Igra sudbine 319. epizoda – ŠOK! Bruner je spreman za OSVETU! Ada ne očekuje OVAJ UDARAC! A evo i KO će mu POMOĆI!

Published

on

Serija „Igra sudbine“ 319. epizoda koja je na programu TV Prva u sredu, 15. septembra od 21.00, doneće novi nemir u redovima zle ekipe, ali i dašak otpora. Bruner izdaje naređenje, a ko će ga poslušati?

Pročitajte još Kolo sreće 8. epizoda – Mara upada u SMRTONOSNU KLOPKU! A ništa ne sluti! Evo i o čemu je reč!

Bruner instruiše advokata da ode kod Vida i Klaudije i da im poruči da je „vreme da izađu iz mišije rupe“. Kako je on to saopštio – oni će razumeti njegovu poruku. A mi se pitamo – šta je to Bruner smislio? Hoće li njegov prvi kontraudar otkako je iza rešetaka – biti fatalan?

Pročitajte još Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo kome i ZAŠTO baca magiju VLAJNA! A evo i KO ju je UNAJMIO!

Za to vreme Ada dolazi na razgovor kod Pančete koja je preplašena i očekuje da će opet biti optužena da je znala da je njen otac ubica Boška Kanačkog. Međutim, ono što ona ne zna jeste to da je Ada odavno stavila tačku na tu priču.

Pročitajte još HITNO!!! Nova domaća serija MENJA TERMIN! A saznaj i KOJA! Nije PEVAČICA, ali jeste…

A u zatvoru… Nakon razgovora sa Matijom, inspektor Cole zaključuje da je spreman da bude svedok saradnik. Zato mu postavlja uslov vezan za Sofiju. Matija je bez teksta.​ Šta će to Cole tražiti Matiji u vezi sa njegovom bivšom partnerkom u zločinu?

Pročitajte još SERIJA PEVAČICA – Otkrivamo SVE što nas čeka u NOVIM EPIZODAMA! ŠOK! Emilija Ivani OTIMA VLADU? Ali to nije NAJGORE!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (398. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Foto Printskrin

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement