HIT! Ognjen Amidžić otkriva ŠTA mu je bilo najteže u seriji PEVAČICA! EVO na ČEMU je insisitirao reditelj!

Voditelj i pevač Ognjen Amidžić ponovo je dobio priliku da glumi. Naime, on je glumio samog sebe u novoj seriji “Pevačica”, u kojoj je svoj glumački debi doživela Milica Pavlović.

Pročitajte još ŠOK! Pavle Mensur i Ivana Zečević raskinuli! Glumac odmah našao novu devojku, i to popularnu pevačicu! EVO o KOME je reč!

Ognjen je za sumirao utiske i otkrio kako mu je bilo na setu, te šta mu je jedino bilo teško.

– Nije mi bio prvi put da glumim, igrao sam ja u “Crnom Gruji”, snimao sam i film u kom sam imao glavnu ulogu, koji je urađen skoro do kraja, ali nažalost nije nikad emitovan. Što se tiče “Pevačice”, nije mi bilo teško jer sam glumio samog sebe. Reditelj je zahtevao da se Milica i ja ponašamo kao da smo u mojoj emisiji, što i jesmo bili, a pričali smo i na teme koje ja inače obrađujem sa svojim gostima, tako da je samim tim sve bilo lakše – kaže voditelj, i dodaje:

Pročitajte još Kolo sreće 8. epizoda – ŠOK! Elena je stigla u SOPOT! A evo KO će biti njena PRVA ŽRTVA!

– Jedino što mi je bilo teško jeste da se naviknem na to da Milicu zovem Ivana, kako se zove njen lik u seriji (smeh). Sve je bilo veoma profesionalno, a Milica i ja godinama imamo savršenu saradnju, tako da smo lako i brzo sve uradili – kaže

Ognjen otkriva da li je uspeo da pogleda prve epizode:

– Nisam još uvek, ali jedva čekam da vidim sve to kako izgleda, mada ne sumnjam da je odlično.

Pročitajte još Igra sudbine 319. epizoda – Matija je ucenjen! Mora da zabije Sofiji NOŽ U LEĐA! A evo i ZAŠTO!

Podsetimo, premijera serije “Pevačica” bila je protekle subote, a svi su jedva čekali da vide kako će to izgledati, s obzirom na to da je scenario inspirisan istinitim događajima. Sudeći po komentarima ljudi koji su pratili seriju, ona je već postala hit među publikom.

Foto Printscreen Instagram presserbia

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Film i TV/24sedam