Connect with us

Featured

Serija PEVAČICA 5. epizoda: OTKRIVAMO zašto Rade MRZI Bojana i KO želi da UBIJE Ivanu! (VIDEO)

Published

on

Serija “Pevačica” 5. epizoda nosi naziv – “Istina je tamo negde, možda”. Petu epizodu nove serije “Pevačica” možete pogledati u petak, 15. oktobra, od 21.00 na TV Pink.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Crna magija iz serije PEVAČICA utiče na život Milice Pavlović? Maler za malerom! EVO o ČEMU je reč!

Inspektor Rade ne krije da mrzi Bojana. Njegova netrpeljivost prema bivšeg policajca preoistekla je iz toga što Rade smatra da je on odgovoran za Švabinu smrt. Švaba je bio njihov treći član ekipe, drug.

PROČITAJTE JOŠ: Glumica Jelena Mur otkriva ŠTA čeka Emiliju u nastavku serije PEVAČICA! EVO KAKVE promene slede!

Putevi im se opet ukrštaju na novom slučaju i Rade na sve moguće načine maltretira i ponižava Bojana. U pozadini tog sukoba krije se velika i mračna tajna, ne samo smrt prijatelja…

PROČITAJTE JOŠ: Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo KAKO je IVANA počela da se bavi CRNOM MAGIJOM i KO je KRIV za TO!

Rade odlazi kod Velje, takođe bivšeg policajca, po odgovre koje neće dobiti. Velja je bio šef i njemu i Bojanu, a sada je vlasnik detektivske agencije. Nakon tragedije koja se dogodila sa Švabom, Velja je pomogao Bojanu tako što mu je dao posao.

PROČITAJTE JOŠ: Film TOMA – Otkriveno sve o odnosu Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić! Evo i KOJA je simbolika BELIH RUŽA!

Dobroćudan i dobronameran, očinski nastrojen prema Bojanu, pokušava da mu pomogne da se opet snađe u životu.  Teško mu je zbog Bojanovog bola. Rade shvata da je Velja očigledno stao na stranu Bojana, jer mu je, čim je napustio policiju, dao posao.

PROČITAJTE JOŠ: Zvezde Granda (subota): Oni koji misle da je Ceca BLAGA, grdno su se PREVARILI! Već u prvoj emisiji LETEĆE PERJE! Evo i zbog čega (VIDEO)

Posao koji je dobila Veljina agencija od Olivere, Vladine bivše verenice, trebalo je da bude rutinski posao. Opsednuta Ivanom, ona ih je angažovala da prate mladu pevačicu Ivanu koju njen bivši forsira. Olivera se raduje njenom posrnuću, živeći u nadai da će se jednom pomiriti sa Vladom. Međutim, nije sve onako kako izgleda. Da bi to ostvarila Ivanino posrnuće nije dovoljno…

PROČITAJTE JOŠ: Nela Mihailović, zvezda serije “Kolo sreće”, UDATA je za BRATA svoje KOLEGINICE. EVO o kome je REČ (FOTO)

Serija “Pevačica” (5. epizoda) je autorsko delo autora serija “Ubice mog oca” i “Državni službenik” (Predrag Gaga Anotnijević i Nataša Drakulić), dok režiju potpisuje Miloš Kodemo.

Glavne uloge: Milica Pavlović, Jelena Moor, Zlatan Vidović, Igor Đorđević, Miloš Timotijević, Nikola Rakočević, Nataša Ninković. Boris Komnenić (nažalost njegova poslednja uloga), Branka Pujić, Isidora Minić, Nikolina Friganović, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Jovana Stipić, Danica Maksimović, Ognjen Amidžić, Amar Ćorović, Dejan Dedić, Ljiljana Stjepanović, Tatjana Kecman, Miodrag Dragičević, Igor Borojević, Željko Erkić, Aleksandar Đurica, Jana Bjelica, Jakov Jevtović, Olivera Viktorović i mnogi drugi.

Foto Promo/Superstar TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA!

Advertisement