Connect with us

TV

Serija DINASTIJA: Upoznajte NIKOLASA TOSKANIJA, zgodnog doktora sa skrivenim namerama (VIDEO)

Published

on

Čuvenu serija „Dinastija“ retko ko nije gledao, te ne čudi što ceo region s nestrpljenjem očekuje da vidi kako će izgledati domaća adpatacija ove popularne sapunice – koja počinje da se emituje 27. septembra u 21 čas na TV Pink. Scenario je prilagođen našem podneblju ali osnovna nit ostaje nepromenjena – ljubav, speltke, drame i intrige biće okosnica i srpske verzije serija „Dinastija“, a gledaćete i dobro poznate likove.

Pročitajte još Igra sudbine 322. epizoda: ŠOK! STIGLI su REZULTATI DNK TESTA! Vid i Nora u PANICI! Evo i ZBOG ČEGA!

Jedan od njih je i dr Nikolas Toskani, harizmatični neurohirurg i psihijatar – koji radi za Blejka Karingtona. On mu se predstavlja kao prijatelj, ali sa skrivenim motivom koji se otkriva kroz epizode.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – OTKRIVAMO SVE O DRUGOJ SEZONI! Ko će glumiti, šta se dešava u novim epizodama i da li ćemo KONAČNO saznati KO JE BABA GUBA

Serija „Dinastija“: Milena Živanović kao Klaudija i Milutin Milošević kao dr Nikolas

U srpskoj verziji serije „Dinastija“, ova uloga pripala je mladom i talentovanom glumcu Milutinu Miloševiću. On kaže da nije pratio originalnu verziju tokom osamdesetih godina, ali se i te kako pripremio za ulogu dr Nikolasa.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Otkrivamo ŠTA nas čeka u nastavku serije! Slede JEDAN RASKID, jedna SMRT, a jedan ZLIKOVAC postaje DOBAR! Pitamo se KOJI?

– To je osamdesetih bilo, ja sam tad bio dete, ne sećam se dovoljno dobro. Ali sećam se fame oko „Dinastije” i da su ljudi to gledali – rekao je Milutin i dodaje:

– Ovaj lik je, kao i svi, prilagođen uslovima u Srbiji. To je čovek koji je završio neurohirurgiju i otišao u inostranstvo da radi i onda se sticajem nekih okolnosti vraća da radi kao psihijatar. E, sad, zašto on pomaže ovim ljudima (porodici Kadić) i da li im pomaže, to će se otkrivati kroz epizode.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO: Evo kako je nastala NAJPOZNATIJA PESMA MINJE SUBOTE – DECA SU UKRAS SVETA!

Svi oni koji su gledali seriju „Dinastija”, upoznati sa likom dr Nikolasa, a za one koji nisu – Milutin je otkrio u kakvim je odnosima sa porodicom Kadić, srpskim Karingtonovima.

– Njegov odnos je profesionalan, ali kasnije malo intenzivnije ulazi u neke odnose da bi mogao da sprovede svoje namere – zagolicao je maštu gledaocima.

Da li će Milutin verodostojno odigrati lik dr Nikolasa Toskanija i kakve su njegove namere prema članovima porodice Kadić, a posebno prema Branku – saznaćete ako od 27. septembra pratite „Dinastiju“ na TV Pink.

Foto Jelena Simonović

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement