Connect with us

Top Story

Pokucaj na moja vrata 97. epizoda: Selin ZATIČE Serkana i Edu kako ZAGRLJENI SPAVAJU! Sledi OSVETA! Evo šta će uraditi…

Published

on

Pokucaj na moja vrata 97. epizoda, koja je u ponedeljak 20. septembra od 11.15 na TV Prva, donosi neslućene obrte! Selin će najpre biti silno razočarana, a onda će je Serkan silno obradovati! Evo o čemu se radi!

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 322. epizoda: ŠOK! STIGLI su REZULTATI DNK TESTA! Vid i Nora u PANICI! Evo i ZBOG ČEGA!

Deniz i Selin pronalaze Serkana i Edu kako zagrljeni spavaju u brvnari. To je Selin totalno izbacilo iz takta.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine – Sledi NEPRIJATNO IZNENAĐENJE za SVE! A evo i KOJE! Od OVOGA će se KANAČKI TEŠKO OPORAVITI!

Sada, Selin iskorišćava ulogu žrtve i čini sve da Serkan vidi koliko ona pati, pa zato i daje otkaz. Serkan održava sastanak na kojem obaveštava sve da je pet odsto deonica prepisao Selin, kao rođendanski poklon!

PROČITAJTE JOŠ: Kolo sreće 11. epizoda: ŠOK! KOSTA se REŠIO LENE! Svi STRAHUJU da je MRTVA!

Posle toga, sve više se oseća netrpeljivost između Selin i Ede. Možda su Selin i Deniz planirali da zakopaju sećanje na njihov poljubac, ali će paparaco fotke ipak obelodaniti istinu…

PROČITAJTE JOŠ: OVO je najveća GREŠKA u filmu TOMA!

Sinopsis: Serija “Pokucaj na moja vrata” (97. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Otkrivamo ŠTA nas čeka u nastavku serije! Slede JEDAN RASKID, jedna SMRT, a jedan ZLIKOVAC postaje DOBAR! Pitamo se KOJI?

Glavne uloge u seriji igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

Foto Promo/Printscreen

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO JE KOPIRANJE TEKSA!

Advertisement