Connect with us

Featured

Igra sudbine 322. epizoda: ŠOK! STIGLI su REZULTATI DNK TESTA! Vid i Nora u PANICI! Evo i ZBOG ČEGA!

Published

on

Igra sudbine 322. epizoda, koja je na programu u ponedeljak 20. septembra od 20.00 na TV Prva, donosi kraj ljubavi. Jedan par neće stati pred oltar, a evo i zbog čega!

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Otkrivamo ŠTA nas čeka u nastavku serije! Slede JEDAN RASKID, jedna SMRT, a jedan ZLIKOVAC postaje DOBAR! Pitamo se KOJI?

Dijana Erski je ponovo na visini zadatka. Modna kreatorka prenosi tetka Lili trač da se njena mezimica Višnja verila. Ali, Dijana ne sluti da je, ipak, pogrešila i da je sve manje “uspešna” u svom poslu glavne tračare.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – IGRA SUDBINE donosi NOVI ŠOK! Ada Kanački na METI SNAJPERISTE? Evo KO će UMRETI umesto NJE!

Višnja tuguje i objašnjava Lili da ne može da prihvati Marinkovu ponudu da se uda za njega. Razlog se krije u tome što ona još misli na Komarca. Koliko god da ju je povredio, Višnja i dalje oseća nešto prema njemu.

PROČITAJTE JOŠ: OVO je najveća GREŠKA u filmu TOMA!

I Marinko otkriva profesoru da je želeo da veri Višnju, ali da ga je odbila. Na njegovo iznenađenje, Vukašin mu čestita.

PROČITAJTE JOŠ: BUNAR – Otkriveni detalji sa snimanja! EVO ŠTA nas očekuje u novoj seriji i KADA počinje prikazivanje!

Iščekuju se rezultati DNK analize. Konačno će se potvrditi da li su Nora i Vid zaista Boškova deca. Nora moli Vida da i ukoliko rezultati DNK testa budu negativni da ne napravi neku glupost. Ona želi da se njih dvoje i dalje drže zajedno.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine – Sledi NEPRIJATNO IZNENAĐENJE za SVE! A evo i KOJE! Od OVOGA će se KANAČKI TEŠKO OPORAVITI!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (322. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement