Connect with us

Featured

ZLATNI DEČKO – Uskoro STIŽE novi JUŽNI VETAR! Saznaj SVE o filmu i seriji o MRAČNOJ STRANI FUDBALA! (VIDEO)

Published

on

“Zlatni dečko”, rediteljski debi Ognjena Jankovića, imao je nedavno premijeru na Sarajevo Film Festivalu. Nakon što predstojeći film bude prikazan u domaćim bioskopima, publika će moći da pogleda i istoimenu mini-seriju na kanalu Superstar.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Miodrag Radonjić OTKRIVA – BAĆA je bio STVARAN LIK! Evo KO je ČUVENI KRIMOS iz filma JUŽNI VETAR!

U centru zbivanja je Denis Marković, talentovani fudbaler koji veoma mlad dospeva u sam vrh svetskog fudbala. Ali, zbog problema sa karakterom ne uspeva da opstane na tom nivou.

Posle povratka u Beograd, menadžer Čaki pokušava da mu pronađe novi klub, ali zbog njegove reputacije ne uspeva u tome. Denis polako zaboravlja na fudbal i koncentriše se na izlaske. Čaki upada u probleme zbog kockanja i primoran je da prebije dug zelenašima Soniju i Džoniju menadžerskim pravima na Denisa.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Lane Gutović trebalo da igra u filmu JUŽNI VETAR! EVO ZAŠTO nije došlo do toga!

Soni i Džoni zatiču Denisa u očajnom fizičkom i psihičkom stanju. Pokušavaju da ga dovedu u red, ali Denis odbija bilo kakvu saradnju. U trenutku kad Soni i Džoni razmišljaju da odustanu, iz zatvora izlazi njihov drugar Maki – poznat po svom nezgodnom karakteru.

PROČITAJTE JOŠ: BESA – Miloš Timotijević otkriva šta nas čeka u nastavku serije! A EVO ŠTA kaže o pretnjama koje je doživeo zbog uloge u seriji JUŽNI VETAR!

Maki postaje Denisov čuvar i stalni pratilac. Njih dvojica od starta ulaze u otvorenu borbu. Ali, malo po malo, Maki uspeva da dopre do Denisa svojim netradicionalnim metodama. Denis se vraća u formu i dobija šansu u srpskom prvoligašu. Nakon spektakularne partije u dresu novog kluba ponovo dolazi u centar medijske pažnje. Novi problem se javlja kad zapada za oko iskaljenom menadžeru Omeru. A on ne preza ni od čega da dođe do onoga što želi…

Glavne uloge igraju: Denis Murić, Igor Benčina, Andrija Kuzmanović, Petar Strugar, Ljubomir Bulajić, Tihomir Stanić, Alisa Radaković, Jovana Gavrilović i Vladimir Kovačević.

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement