Connect with us

FILM

HIT! Film TOMA – Glumac Radomir Nikolić otkriva kako se spremao za lik Zorana Radmilovića!

Published

on

Glumac Radomir Nikolić, koji je u filmu „Toma“ igrao Zorana Radmilovića, otkriva šta misli o ovom ostvarenju Dragana Bjelogrlića.

– Mogu da kažem da svet nije imao deset ili više godina ovako dobar film. Pratim filmsku industriju i dugo mi se nije desilo da me neki film tako razbije, baš kao jak vetar neki stari prozor – ocenio je Nikolić za Tanjug, prenosi Telegraf.

Pročitajte još ŠOK! Pevačica Lepa Lukić OČAJNA zbog načina na koji je predstavljena u filmu TOMA! EVO ŠTA smatra NEDOPUSTIVIM!

Prema njegovim rečima, portret pevača i kompozitora narodne muzike Tome Zdravkovića je najbolje Bjelogrlićevo rediteljsko ostvarenje, i „naš najbolji film od Tomine smrti i raspada Jugoslavije“.

– Ovaj film je umetnost zbog toga što je mene promenio profesionalno i privatno. Ne osećam se isto posle pogledanog filma – naglasio je Nikolić.

Pročitajte još HIT! Film TOMA – Tamara Dragičević otkriva ŠTA joj je Dragan Bjelogrlić ZABRANIO na snimanju! A EVO i KAKO je savladala naglasak Silvane Armenulić!

Za ulogu glumca Radmilovića kao boema, Nikolić je morao da razgovara sa ljudima koji su ga poznavali, „kakav je bio kad izađe iz pozorišta, na putovanjima, kada ga privedu u policiju, namerno samo da bi slušali njegove šale i događaje“. Uz to je propušio i pustio velike brkove.

Nikolić je istakao da je Bjelogrlić „vrhunski glumac i reditelj“, i da među njegove vrline spadaju „fantastičan kasting“ za „Tomu“, i to što „voli glumce, zna šta hoće i ima fantastičnu ekipu oko sebe“.

Pročitajte još ŠOK! Film TOMA – Pevačica Lepa Lukić nije zadovoljna KAKO ju je odglumila Olivera Bacić? EVO ŠTA je zamerila mladoj glumici i Draganu Bjelogrliću!

Upitan da li ga je neka scena posebno emotivno dirnula, Nikolić je rekao da se, između ostalog, rasplakao u trenutku kada Toma (Milan Marić) kaže svojoj supruzi da razbije čašu, gde je Paulina Manov jednim glumačkim postupkom „pokazala ceo život jedne žene“.

Nikolić je od Zdravkovićevih pesama kao omiljenu izdvojio „Tužno leto“ posto ga seća na služenje vojske, kada je ju je „60, 70 puta“ svirao kao gitarista vojnog orkestra na proslavi Nove godine.

Foto Printscreen Instagram constantinefilm

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Film i TV/Tanjug/Telegraf

Advertisement

Copyright © 2021 | All Rights Reserved Film&TV | Optimizacija sajta: Happy Media