Connect with us

FILM

HIT! Glumac Milan Marić otrkiva KAKO je doživeo Tomu Zdravkovića snimajući film TOMA! EVO i ŠTA kaže o pogrešnim izborima u životu!

Published

on

Glumac Milan Marić je karijeru gradio stepenik po stemenik. Nenametljivo, bojeći je glumačkim bravurama, Marić je uspeo da za kratko vreme dospe u umetničkim krugovima kao vrlo mlad, a cenjen glumac.

Pročitajte još HIT! Film TOMA – Glumac Radomir Nikolić otkriva kako se spremao za lik Zorana Radmilovića!

Tiho i temeljno, oslanjajući se na talenat naslovnom ulogom u ruskom filmu “Dovlatov”, Marić je pobrao simpatije kako domaće tako i evropske publike. Ljubitelji domaćih serija ga pamti iz “Nemanjića”, “Vojne akademije”, “Jutro će promeniti sve”, “Žmurke”, “Besa”, kao i filma “Vlažnost”.

Ove jeseni će ga publika obožavati u filmu “Toma”. Popularnost ga nije promenila, jer joj nije davao na značaju. Nedavno je proslavio 31. rođendan, a na njegov šarm, nijedna devojka ne ostaje ravnodušna. Mnogi komentarišu da Marić odaje utisak sigurnog muškarca koji tačno zna šta želi, a šta ne, a on za “Blic” kaže:

Pročitajte još ŠOK! Pevačica Lepa Lukić OČAJNA zbog načina na koji je predstavljena u filmu TOMA! EVO ŠTA smatra NEDOPUSTIVIM!

– Nisam siguran da je uvek dobro znati unapred šta želite, a šta ne želite u životu. Nekada nije na odmet malo lutanja i preispitivanja. Mislim da na taj način rastemo jer nas nesigurnost tera da se krećemo dalje. Pa šta i ako pogrešimo, vratimo se dva koraka nazad i onda znamo sa sigurnošću šta ne želimo. Naravno, nije poenta ni srljati, već naći balans između rizikovanja, zone komfora i ispitivanja nepoznatog – poručuje Marić koji iza sebe ima brojne uloge, ali kako naglašava, “Toma” je poseban film.

Pročitajte još HIT! Film TOMA – Tamara Dragičević otkriva ŠTA joj je Dragan Bjelogrlić ZABRANIO na snimanju! A EVO i KAKO je savladala naglasak Silvane Armenulić!

– Ova uloga je možda najkompleksnija od svih koje sam do sada odigrao iz prostog razloga što pokriva preko 30 godina života jednog čoveka koji je imao poprilično buran i turbulentan život u nekom drugom vremenu. A u tih trideset godina sažeta je karijera, ljubav, čežnje, uspesi, padovi, poroci, bolest i suočavanje sa smrću. Ne mislim da velike uloge nužno menjaju glumce na bolje, mislim da glumce menja njihova spremnost da se bace u nepoznato i da istražuju sebe. Spremnost da idu dalje i da rizikuju – objašnjava Milan, i dodaje kakav je po njegovom doživljaju bio čuveni pevač:

Pročitajte još OVO je najveća GREŠKA u filmu TOMA!

– Nezgodan je Toma. Kada razgovaraš sa ljudima koji su ga poznavali vrlo brzo shvatiš da svako od njih ima svoju verziju Tome, neki njihov doživljaj njega za koji su ubeđeni da je jedini ispravan. Vrlo brzo shvatiš da je bio svoj i da je svima davao po nešto a nikome sve. Možda je to bio njegov način borbe sa samim sobom, možda je bio tajanstven, a možda mu je samo tako bilo lakše da se nosi sa svetom. Ne znam. Dosta smo pričali o njemu, analizirali njegove pesme i intervjue, na kraju odlučili da napravimo našeg Tomu i mislim da je to bio jedini ispravan put.

Foto Printscreen YouTube TOMA Film

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Film i TV/Blic

Advertisement