Connect with us

Top Story

SAZNAJTE SVE o seriji BUNAR – Evo ko će glumiti ĐAVOLA!

Published

on

Uskoro počinje prikazivanje serije “Bunar”, čiji je autor glumac Igor Đorđević, koji i igra glavnu ulogu. Reditelj Predrag Gaga Antonijević otkriva kakva je to priča:

Pročitajte još Otkrivamo SVE o novim epizodama serije KOLO SREĆE! Evo KAKVE velike promene čekaju veroučitelja Ognjena u nastavku!

– Snima se u Parcanima, kod Ralje, na jednom imanju. Pisano je za takvu geografiju i scenografiju, pa smo veoma zadovoljni lokacijom. Serija je malo drugačija vrsta “zena”, žanrovski iskorak. Pisali su Igor Đorđević i Nataša Drakulić, a Maša Nešković režira. To je “Ozark” sa elementima nadrealnog. Slika jednog sela, ne onakvog kako smo navikli da se selo tretira u serijama, nego savremenog, pa i realističnijeg sela, iako je priča dignuta do ekstrema u smislu stila. Vrlo je teška, i glumački i stilski, ali verujem da će isplatiti veoma dobro, i da će publika zaista uživati.

Igor Đorđević nije samo pisac, nego igra i glavnu ulogu.

Pročitajte još DRŽAVNI SLUŽBENIK – Otkrivamo SVE o trećoj sezoni! OVO su NOVI LIKOVI, a evo ŠTA čeka LAZARA u nastavku!

– Igor je došao kod mene sa idejom koja se odmah primila. Prošlo je tek malo preko godine od ideje do realizacije, što je sjajno. On tumači Radomira, profesora koji je imao aferu sa učenicom. Radomir beži u svoje selo u kome dugo nije bio da pronađe đavola u sebi i da ga ubije, da razreši tu borbu dobra i zla koja se vodi u svakom čoveku. U selu ga, međutim, čekaju mnoga iznenađenja koja će priču okrenuti i naglavačke, a njemu dati šansu da pobedi đavola. Naravno, pitanje je da li će mu to poći za rukom. Prepuno je obrta i čudnog humora kaže reditelj, i dodaje:

– U podeli su i Nataša Ninković, Milica Janevski, Nikola Kolja Pejaković, Nenad Okanović, Miloš Samolov, Ljubomir Bandović, Zoran Cvijanović, Marko Janketić, kao i sjajan kasting mlađih talentovanih glumaca.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – Milica Pavlović OČAJNA: Umro je, nije doživeo da me vidi kako glumim. Evo o KOME JE REČ!

Na pitanje zašto baš “Bunar” i šta je njegova uloga u seriji, Antonijević kaže:

– Bunar je u toj priči okosnica svega. Suša je, vodovod je pokvaren, vode u selu nema, i svi dolaze kod tog našeg profesora Radomira jer on ima bunar sa pijaćom vodom. Celo selo utoljuje svoju žeđ. Ispostaviće se da je to, ne samo u direktnom smislu, već i metaforičnom. Bunar postaje simbol celoga društva u kome živi.

Foto Printscree

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Novosti

Advertisement