Connect with us

TV

Otkrivamo SVE o novim epizodama serije KOLO SREĆE! Evo KAKVE velike promene čekaju veroučitelja Ognjena u nastavku!

Published

on

Popularni glumac Zoran Pajić ističe da uživa igrajući veroučitelja Ognjena u novoj seriji “Kolo sreće”, koja je već zadobila simpatije televizijske publike.

Pročitajte još KOLO SREĆE 15. epizoda – Jelisaveta je sve bliže PROPASTI! Bojan traži NOVI ULTRAZVUK!

– Uživam da igram veroučitelja Ognjena. Život je posvetio svojoj slepoj sestri i Bogu, pronašao je mir u sebi, ali ga senke prošlosti još progone – kaže za super TV Zoran Pajić, i dodaje:

– Ognjen je tolerantan, empatičan, topao i pun razumevanja, i želi da pomogne ljudima da pronađu veru u sebe i mir u teškim trenucima. Njegov pogled na svet i društvo se umnogome podudaraju i sa mojim, i zato mi je lik Ognjena još draži.

Pročitajte još Kolo sreće 15. epizoda – Drina otkriva Eleninu VELIKU TAJNU! Ko je SILVIJA?

Na pitanje da li će se Ognjen tokom ove sezone menjati  i šta možemo da očekujemo u narednim epizodama, glumac kaže:

kolo sreće

Pročitajte još DRŽAVNI SLUŽBENIK – Evo KADA počinje TREĆA SEZONA!

– Možete da očekujete toplu, uzbudljivu i iskrenu porodičnu seriju sa primesama trilera i romantike. Mesto dešavanja je jedno malo mesto u Srbiji, i drago mi je da naša publika posle dužeg vremena ima priliku da uživa u životnim likovima, sa kojima svi možemo da se poistovetimo. Serija budi radost, nostalgiju, setu i lepu emociju u ljudima. U ovoj seriji sa radošću i uživanjem ponovo igram sa Ljiljom Dragutinović, Janom Ilić, i Anjom Mit. Pomenuo bih i našu heroinu, fantastičnu nelu Mihailović, koja je i srce i duša naše serije – rekao je glumac.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement