Connect with us

Top Story

Evo KO JE PEVAČICA koja je otpevala pesme Silvane Armenulić u filmu TOMA! To nije bila Tamara Dragičević, već…

Published

on

Pevačica Suzana Branković je u filmu “Toma” dala glas pesmama Silvane Armenulić, koju je odigrala Tamara Dragičević.

Suzana je rekla da je za nju Zdravković „pevačka legenda“, čije je pesme često izvodila uživo na nastupima, ali da je vrlo malo znala o njegovom životu, pa joj „Toma“ reditelja Dragana Bjelogrlića predstavlja otkrovenje, koje je ostavilo „prelep utisak, i srećan i tužan“.

Pročitajte još Tamara Dragičević otkriva ZAŠTO je Dragan BJELOGRLIĆ odabrao BAŠ NJU za ulogu SILVANE! OVO je bilo PRESUDNO!

Pevačica je rekla da ju je iznenadio poziv kompozitora filma Željka Joksimovića, sa kojim je već sarađivala, da u „Tomi“ otpeva pesme Silvane Armenulić (1939-1976), koju igra Tamara Dragičević.

– Kada su on i Bjelogrlić čuli moju interpretacju “Noćas mi srce pati“ oni su se oduševili. Nisu mogli da veruju da sam to tako izvela pošto sam pre svega pop pevač. Negde sam i ja bila iznenađena svojim pevačkim mogućnostima – istakla je Branković.

Pročitajte još HIT! Film TOMA – Glumac Petar Benčina igra jednu od GLAVNIH uloga, a to njegova porodica nije znala! EVO o ČEMU je reč!

Prema njenim rečima, prilikom snimanja muzike za film svaka pesma je bila izazov, pogotovo „Ah što ćemo ljubav kriti“ i duet sa Acom Pejovićem „Ponoć“, jer poslednja ne postoji u interpretaciji Armenulić i pisana je tek nedavno za „Tomu“.

Upitana da li joj je neobično kad na platnu vidi Dragičevć, a čuje svoj glas, Branković je rekla da nije, naglasivši da je „Tamara zaista maestralna“, i da je oduševljena kako je glumom dočarala sofisticiranost Armenulić.

Pročitajte još HIT! Glumac Milan Marić otrkiva KAKO je doživeo Tomu Zdravkovića snimajući film TOMA! EVO i ŠTA kaže o pogrešnim izborima u životu!

Branković priznaje da u filmu ima trenutaka koji su je rasplakali, kao što je momenat sa Ljiljanom ili kad se pojavljuje Rama, a Toma shvata da je zaboravio odakle je potekao i nije se setio prijatelja koji mu je možda najviše pomogao.

– Teško je da se odabere jedna od Tominih velikih pesama, ali moram da izdvojim “Za Ljiljanu“, pošto se tako zvala moja nana i mnogo je volela tu pesmu. Kad je čujem baš me dira u srce – rekla je pevačica za Tanjug, prenosi Telegraf.

Foto Promo/Printscreen Instagram su_brankovic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement