Connect with us

Top Story

Ljiljana Stjepanović ima tužnu životnu priču o kojoj se MALO ZNA! Udala se SAMO JEDNOM, a evo ZBOG ČEGA ju je bivši muž OSTAVIO! SRAMOTA!

Published

on

Glumica Ljiljana Stjepanović privukla je pažnju mnogim ulogama u domaćoj kinemantografiji, a ljubitelji serija imaju priliku da je gledaju i kao Dušanku u seriji “Pevačica”. Igrala je u kultnim serijama – ,,Selo gori, a baba se češlja”, “Ljubav, navika, panika”, “Bolji život”, “Srećni ljudi”, “Porodično blago”…

Pročitajte još HIT! Crni mag iz serije PEVAČICA ima sina koji je takođe glumac! EVO o KOME je reč!

Njen život bio je poput serije. Ljiljana se udalavala samo jednom, kada je imala 21. godinu. Svog supruga, Bojana Repića, upoznala je u srednjoj školi i počeli su da se zabavljaju. Bila je veoma mlada, zaljubljena i želela je da što pre osnuje porodicu. Nažalost, došlo je do neslaganja između nje i bivšeg supruga, pa su se razveli nakon šest godina.

Brak se raspao, a glumica je svojevremeno pričala o tome kako je teško prošla kroz sve to.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – Milica Pavlović OČAJNA: Umro je, nije doživeo da me vidi kako glumim. Evo o KOME JE REČ!

– To je velika trauma i ne bih je nikome poželela. Jedva sam se iz nje iščupala i ne volim ni da se setim tog vremena. Mlada sam se udala, rodila decu, a onda razvela i ostala sama, tako da je sve to za mene bilo trauma. Da sam bila starija, možda bih to drugačije preživela, a ovako sve je bilo bolno i traumatično. Ipak, smatrala sam kako je bolje da deca rastu u miru i s jednim roditeljem, nego u lošoj atmosferi – ispričala je ona svojevremeno za Story, prenosi Blic.

Tom prilikom je otkrila i da je do razvoda moralo da dođe jer njen bivši suprug nije imao razumevanja za njenu profesiju i bio je ljubomoran.

Pročitajte još PEVAČICA 6. epizoda: ŠOK! Vlada SAZNAJE da Ivana NIJE PRESTALA da se DROGIRA! Evo šta će URADITI! (VIDEO)

Zaljubljivala se i nakon braka, ali sinovi su joj bili na prvom mestu, pa se nije ponovo udavala. Bojan Repić je preminuo pre nekoliko godina.

Iz ovog braka Ljiljana ima dva sina, Vlastimira i Igora. Svoju porodicu često pominje u intervjuima, naročito unuke. Starija unuka Ksenija krenula je bakinim stopama i bavi se glumom. Imali smo prilike da je vidimo u seriji “selo gori, a baba se češlja”. Glumi i u pozorištu. Druga unuka se zove Ljiljana.

Foto Printscreen YouTube

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement

Copyright © 2021 | All Rights Reserved Film&TV | Optimizacija sajta: Happy Media