Connect with us

Domaći film

Posle “Tome” film dobija i Zdravko Čolić: Ko će biti Čola?

Po beogradskim kuloarima uveliko se priča da bi Zdravko Čolić mogao da završi na velikom platnu

Published

on

Film “Toma” o životu slavnog pevača Tome Zdravkovića osvojio je srca gledalaca. Ovo biografsko ostvarenje, koje potpisuje Dragan Bjelogrlić, obara sve rekorde u bioskopima širom Srbije. Do sada ga je pogledalo neverovatnih trista hiljada gledalaca!

Ova filmska priča nikoga ne ostavlja ravnodušnim. I reklo bi se da je na istinit način dočarala sve ono kroz šta je prolazio legendarni pevač. Ali, prikazala je i živote njegovih kolega. Sada, kada je očigledno da je film postigao ogroman uspeh – postavlja se pitanje ko će biti sledeći pevač čiji život će biti prikazan na ovakav način?

Zdarvko Čolić je jedna od najvećih muzičkih zvezda na prostoru bivše Jugoslavije. Karijera duga gotovo pet decenija, pregršt hitova, rekordna posećenost na koncertima, milionski tiraži, ali i buran ljubavni život – pre nego što je stao na “ludi kamen” – i više nego dovoljno za biografski film.

I Zdravko Čolić želi film o sebi

O ovome se priča već neko vreme, a popularni pevač je i sam izjavio da bi voleo da se snimi film o njemu:

– Snimio bih, možda, neku vrstu muzičkog filma koji bi bio zanimljiv, gde bih glumio nešto što, inače, u životu radim. Tu bi se mogla naći neka zanimljiva priča, zavisi od režisera i od same priče – rekao je Čola jednom prilikom.

Sigurni smo da bi gledaoci, čak i oni koji nisu Čolini obožavaoci, uživali u ovakovom filmskom ostvarenju. Zanimljivo bi bilo videti šta se dešavalo tokom njegovih dugih turneja po Jugoslaviji. A posebno ono što se dešavalo daleko od bine i očiju javnosti.

Šta mislite – da li Čola zaslužuje biografski film poput „Tome“?

Foto: Promo / Youtube

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement