Connect with us

TV

Neki bolji ljudi 2.epizoda: Sara NAPUŠTA kuću! Dragan kaže Mariji da je voli, ali OVA žena će mu privući pažnju!

Published

on

“Neki bolji ljudi” 2.epizoda na programu je u utorak, 31. avgusta na TV Pink od 21.00. Dragan šalje video poruku Mariji u kojoj joj kaže kako zna da nije savršen otac ni muž. Još dodaje kako veruje da sve to izgleda još mnogo gore u njenim očima. Ali, važnije od svega je to što on nju voli, posle toliko godina…

Nikola zatiče oca Dragana u svojoj sobi. Pita ga zašto im je došao u posetu. On mu odgovara da ga je njihova majka izbacila iz sobe.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Pogledajte PRVI TREJLER za drugu sezonu! (VIDEO)

Zatim, Nikola odlazi kod majke, budi je i govori joj kako moraju odmah da porazgovaraju. Želi da sazna šta se dogodilo sa njegovim roditeljima i da li će otac odsad spavati sa njim i bratom.

Sutradan za doručkom, Marija pita Dragana zbog čega se doterao tako rano. On joj odgovara da ide na razgovor za posao, ali ne i gde.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! PEVAČICA – Ivana Lazić je žrtva VLAŠKE magije? Iza svega se krije zavidna koleginica? EVO ŠTA nam sve donosi nova serija!

Dragan uspeva da se zaspoli privremeno u jednoj školi kao profesor biologije. Tamo upoznaje dopadljivu koleginicu Tanju, profesorku engleskog jezika.

Sara i Joca su sklopili brak. Ona još nije rekla ocu da se udala, ali jeste majci. Za razliku od nje, Joca još nije saopštio svojima “radosnu vest”.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE se KONAČNO vraća na TV PRVA! Ali u NOVOM TERMINU! Otkrivamo – EVO KADA počinje DRUGA SEZONA!

Marija i Dragan su se uratoli protiv Sare. Posle kraće rasprave ona odlučuje da napusti dom i ode u nepoznatom pravcu…

U seriji “Neki bolji ljudi” (2.epizoda) glavne uloge igraju: Gordana Đurđević, Nebojša Ljubišić, Milena Vasić, Milovan Filipović, Nikla Stanković, Jovana Milovanović, Uroš Drobac, Žarko Stepanov, Sanja Knežević, Branislav Jerković, Tijana Marković…

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement