Connect with us

Top Story

Neki bolji ljudi, 3.epizoda: Filip SAZNAJE da Marija VARA Dragana!

Published

on

“Neki bolji ljudi”, 3.epizoda na programu je u sredu, 1. septembra na TV Pink od 21.00. Dragan i Tanja se sve više zbližavaju. Ona mu govori kako je pogledala snimak njegovog sobnog vrta i da je oduševljena. Varnice sevaju na sve strane, pitanje je trenutka kada će pasti prvi poljubac.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – EVO KADA serija DINASTIJA stiže na TV PINK! Pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE i TREJLER! Ovako će izgledati SRPSKA ALEKSIS! (VIDEO)

Sara je došla kod dede i na putu je da se vrati kući. Majka je pita da li je rešila i muža da useli. Ona joj odgovara da neće, ali da želi da i njeno prezime stoji na vratima.

Marija se jada Draganu kako su pogrešili što imaju troje dece. Muž je uverava da se ne brine za Filipa jer ima njen karakter. On je ambiciozan, zna šta hoće i kada nešto naumi ne može čovek da ga odvrati od toga.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Slede 3 VELIKA ŠOKA! Jedan od glavnih muških likova umire? Jedan par raskida? A EVO ŠTA se dešava sa Adom!

Jovanka se poverava unuci i novopečenom zetu kako sumnja da je Đura vara. Sara joj govori kako ne može ni da zamisli da njen deda od 100 godina ima ljubavnicu.

Đorđe govori Mariji da je vreme da prestane da živi dvostrukim životom. Ona mu kaže kako je tako živela 20 godina i da ne može sada da se menja.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Pogledajte PRVI TREJLER za drugu sezonu! (VIDEO)

Sara prodaje odgovore za kontrolne zadatke u školi, koje joj je obezbedio Filip. Na kraju se ispostavilo da su bili netačni, zbog čega upada u nevolju. Mora svima da vrati pare.

Filip kaže mami kako ju je čuo da je razgovarala sa nekim preko telefona. Otvoreno joj kaže da misli da je vodila ljubavni razgovor…

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE se KONAČNO vraća na TV PRVA! Ali u NOVOM TERMINU! Otkrivamo – EVO KADA počinje DRUGA SEZONA!

U seriji “Neki bolji ljudi” (3.epizoda) glavne uloge igraju: Gordana Đurđević, Nebojša Ljubišić, Milena Vasić, Milovan Filipović, Nikla Stanković, Jovana Milovanović, Uroš Drobac, Žarko Stepanov, Sanja Knežević, Branislav Jerković, Tijana Marković…

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement