Connect with us

Domaće serije

ŠETNJA SA LAVOM: Stiže nova domaća serija, a evo i KADA i na KOM KANALU!

Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović u novoj seriji Andreja Šepetkovskog

Published

on

ŠETNJA SA LAVOM nova je TV serija koja će doneti veliko osveženje na naše male ekrane, a čije je snimanje počelo prošle nedelje.

Ono što će ovaj prvi zajednički projekat produkcijske kuće Blue Butterfly i Telekoma Srbija izdvojiti, jeste činjenica da će publici biti dočarana jedna intenzivna porodična priča koja prati ozbiljnu životnu temu.

Duhovita i vedra sa jedne, a potresna i otrežnjujuća sa druge strane, „Šetnja sa lavom“ je savremena priča koja oslikava naše društvo, kroz prizmu različitih životnih situacija u kojima se nalaze likovi. Ovaj originalni tekst sa izraženim dramskim elementima izdvojiće se i svojom vizuelnom prepoznatljivošću, sa estetikom koja je pomerena i drugačija.

– Veoma sam srećan zbog kolega sa kojima radim, zaista veliki broj mojih dragih kolega je u ovom projektu. Čini mi se da je ovo prvi tekst koji kad sam pročitao, a nisam imao potrebu nista da menjam. Iskreno, svakako nije prvo, ali ovo je snimanje gde mi ni jedan snimajući dan nije težak – izjavio je glavni glumac Andrija Kuzmanović koji tumači lik Bate.

Snimanje serije će trajati 50 snimajućih dana, emitovanje se očekuje na proleće na Superstar TV.

Poznati glumac Andrej Šepetkovski stoji iza ovog veoma slojevitog i duhovitog teksta, a koji je inpirisan istoimenom pozorišnom predstavom koju su pre više od deset godina izvodili glumci profesionalnog pozorišta u Lazarevcu.

– Moja Una je oličenje današnjice. Ona radi kao TV voditelj, a meni je privlačno to što je ovo jedna pametna i urbana komedija, ali posvećena i detaljno napisana. Drago mi je da pomeramo lestvicu serijskih formata, a to je svakako zbog toga što je tekst pisao glumac, naš kolega Andrej Šepetkovski, i što je pisao nešto što njega zanima”, izjavila je Anđelka Prpić, koja tumači lik Une.

Pod rediteljskom palicom Filipa Čolovića glavne uloge su poverene Andriji Kuzmanoviću, Anđelki Prpić, Andreju Šepetkovskom, Anici Dobroj, Banetu Vidakoviću, Tihomiru Staniću, Branki Pujić, Andriji Miloševiću, Slobodanu Ćustiću, Miljani Gavrilović, Tari Milutinović i mnogim drugima. 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Ubice mog oca 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin

Izvor FILM I TV/Nedeljnik

 

Advertisement