Connect with us

Domaće serije

BESA: Milan Marić otkriva šta ISKRENO misli o LUKI! Da li je on dobar ili LOŠ?

Ko je Luka – junak ili negativac?

Published

on

Glumac Milan Marić ovu godinu obeležio je sa ulogama Tome Zdravkovića u filmu “Toma”, a zatim i sa rolom Luke u drugoj sezoni krimi trilera “Besa” čije smo finalne epizode pogledali ovog vikenda na kanalu “Superstar”, dok nas na TV Prva one tek očekuju u sredu i četvrtak od 22.00. Luka je jedan od likova koji imaju magičan spoj lošeg momka kog je nemoguće ne voleti. U nedavnom intervjuu Milan Marić otkrio šta misli o ovom antijunaku serije “Bese”.

– Svakako mislim da smo mi svi sivi, ni crni, a ni beli. I da jedino što možemo da uradimo jeste da se trudimo da što više budemo svetlo sivi. Što se Luke tiče, na njegov život su uticale okolnosti koje su ga gurnule na neku stranu na kojoj možda on ni ne želi da bude i sa ljudima sa kojima ne bi želeo da bude, a čiji su postupci kreirali njegov život, budućnost sa kojom sad mora da se nosi.

Scene sa Milicom Gojković bile su emotivno veoma zahtevno. S obzirom na to da Milicu poznaje dugo, Milan je otkrio kako se osećao dok je snimao ove kadrove.

– Naprotiv, baš zato što se poznajemo toliko dugo i što ne radimo prvi put nam je bilo mnogo lakše da se prepustimo istraživanju, kreiranju i da imamo poverenje jedno u drugo. Milica je divna glumica i divna partnerka u kadru, tako da te emotivne scene su, što se mene tiče, bile pravo uživanje raditi.

Ova serija vas je prikazala u novom svetlu, te pokazala vaš glumači talenat. Šta vas je posebno privuklo kod nje?

– Uzevši u obzir da sam prosao proces stvaranja serije nemam uzbuđenje oko toga šta će se desiti. Ali postoji ogromno uzbuđenje da vidim kako se sve ono što smo uradili upakovalo u finalni proizvod i još veće uzbuđenje da vidim i čujem reakcije publike. Privukla me je, pre svega, priča i način na koji se ona upetljava i raspetljava, ekipa koja je stvarala ovu seriju i na kraju ta zajednička ideja oko toga šta je i ko je Luka.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor FILM I TV/Alo

 

Advertisement