Connect with us

Featured

HIT! KAFANA NA BALKANU – Marko Živić glumi Acu Lukasa u seriji? EVO ŠTA popularni glumac kaže o tome!

Published

on

Uskoro počinje snimanje serije na osnovu života folk pevača Ace Lukasa koja će nositi naziv po njegovom hitu “Kafana na Balkanu”. Kako će se uskoro održati kasting za glumce, pevač je izjavio da bi Marko Živić za njega bio najbolji u ulozi Ace Lukasa. Glumcu se veoma dopala ova ideja.

Pročitajte još HIT! IGRA SUDBINE – UZBUNA – Glumica Milica Tomašević snimila šta se dešava iza kamera na setu popularne serije!

– Nisam imao tu informaciju. Acu Lukasa privatno poznajem i drago mi je što se mene setio. Prvo bih morao da vidim scenario, jer, prosto, tako radim. Prvo iščitam scenario pa onda vidim kako stoje stvari i možemo o svemu da se dogovaramo. Zavisi i kada bi se serija snimala, pošto imam već dosta snimanja od septembra, ali lepo je što me se setio, videćemo – kaže Marko za 24sedam, i odgovara na pitanje da li vidi sebe u ulozi folkera kog će u ovom ostvarenju pratiti skandali, afere sa brojnim ženama:

– Sve zavisi šta se od toga bude obradilo u seriji. Da li će se raditi o njegovoj muzici, uspesima, njegovim ženama. Morao bih zaista prvo da pročitam. Tada ćemo videti moju odluku o tome. Ponekad scenario ne obuhvata baš sve.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Glumac Dragan Bjelogrlić otkrio sve o ulozi hadži-Trifuna! A EVO i KAKO je reagovao na scenario…

Nije ni čudo što se Marko Živić dopada Lukasu za ovu ulogu, s obzirom na to da postoji fizička sličnost između pevača i glumca. Pored visine i konstitucije, Marko je svojevremeno nosio i nešto dužu kosu, skoro pa poput Lukasa, pa bi tako mogao i vizelno podsetiti na njega.

Pored toga, Živić je u više navrata pokazao i zavidno pevačko umeće, pa bi se tako sigurno snašao i ako bude trebalo da otpeva neki od Acinih brojnih hitova.

Foto Printscreen YouTube Mondo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/24sedam

Advertisement