Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 131. epizoda: Nebojša, Elena i Kosta napokon su USPELI! Mara je ostala BEZ NOVCA!

A evo i KAKO!

Published

on

KOlo sreće 131

Kolo sreće 131. epizoda koja je na programu u četvrtak, 10 marta od 21.00 na TV Prva napokon će ostvariti Nebojšin, Kostine i Elenine planove. A evo i kako.

Andrija saopštava Terezi da je neće terati da ide na operaciju ako ona to ne želi. Nebojša igra na kartu Marine empatije. Pokazuje joj slike siročića i tako uzima pare koje su neophodne Silviji, Kosti i njemu. Kada shvati da je mesna zajednica pokrivena kamerama i da su one verovatno snimile njega i Nađu, Ognjenu neće biti dobro. ​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće 130. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement