Connect with us

TV

Kolo sreće 132. epizoda: Persida u Sopot dovodi NOVOG POŠTARA! Evo i KO JE ON!

Elena se rešila ucenjivača, ali Persida ima novi plan!

Published

on

Kolo sreće 154

Kolo sreće 132. epizoda koja se emituje u petak 11. marta od 21.00 na TV Prva Eleni će doneti nove brige, Terezi slamku spasa za koju se nadamo da neće biti razvejana sujetom i ljubomorom Andreja, dok Persida po običaju ne miruje već smišlja novo zlo. A evo i koje.

Elena je uspela da iskamči 10.000 evra od Mare i tako se reši ucenjivača.

Posle Andrije i Ognjen nagovara Terezu da pokuša sa operacijom u Francuskoj. Hoće li uspeti u toj nameri?

Persida ucenjuje sinove. Ako je ona uspela da nađe poštara za selo, oni moraju da mu obezbede sobu u pansionu.

Od kako je Goca počela da snima svoj rijaliti, primećuje da se ljudi čudno ponašaju i da većina ne želi pred kamere, ali ni sama ne zna koliko se ozbiljni razlozi iza toga kriju… Đorđe od babe saznaje da se ženi​.

Glavne uloge u seriji Kolo sreće 132. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Film i TV

Advertisement