Connect with us

Serije

„ĐINO U ITALIJI: KAO ŠTO JE MAMA KUVALA“: Na kanalu 24KITCHEN

Tore del Greko, u sredu, 08. marta, od 11.00

Published

on

Đino u Italiji: Kao što je mama kuvala

U serijalu „Đino u Italiji: Kao što je mama kuvala“ koji je na kanalu 24Kitchen (sreda, od 11.00), gledaćete gurmansku avanturu koja započinje u gradu Tore del Greko u Napulju, gdje je Đino i naučio da kuva. Zahvaljujući ovom serijalu otkrićemo da je Đino prve kulinarske korake napravio u kuhinji svoje bake i majke.

Tore del Greko, smešten u podnožju planine Vezuv, mesto je sa kojeg Đino počinje kulinarsko putovanje po svojoj domovini. Pridružite se Đinu dok se priseća omiljenih jela iz detinjstva u kuhinji svoje tetke, i dok obilazi nekada omiljene restorane.

Iz epizode u epizodu, Đino će nam otkrivati deo po deo neverovatne kulinarske bajke koja seže daleko u prošlost njegove porodice. Od pravljenja pice po receptu none Flore do mešanja ragua dok se krčka, Đino je na kulinarskoj odiseji istražujući decenije kulinarske tradicije svoje porodice Dakampovih. Poznati kuvar putuje Italijom uzduž i popreko upoznajući se sa ženama koje su prehranile njegovu domovinu i oblikovale kulinarstvo Italije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement