Connect with us

FILM

Novi filmovi na RTS Planeti od 28. aprila – u ponudi Nevidljivi svedok, Telo, Crni leptir i JUŽNI VETAR!

Published

on

Bioskop od 30. aprila nudi nov i uzbudljiv repertoar svojim gledaocima. Sa bilo kog pametnog uređaja ili ličnog kompjutera, korisnici RTS Planete sa teritorije Srbije i regiona mogu pristupiti ekskluzivnom izboru potpuno novih filmova svih žanrova svetske kinematografije.

Pročitaj još Na jesen stiže IME NARODA, novi film Darka Bajića o oslobođenju VOJVODINE! Žarko Laušević kao Jova ZMAJ!

Od trilera i akcija, preko ratnih filmova i drama, do komedija – na vama je samo da odaberete omiljeni žanr iz bogate nove ponude RTS Planete.

Pomenućemo samo neke od njih – ruski hit iz 2019 „T-34„, „Kraljica Španije“ sa Penelope Kruz u glavnoj ulozi, drama „Menhetn noću“ sa Ejdrijenom Brodijem, fantastične španske trilere poput „Telo (El cuerpo)„, „Nevidljivi svedok (Contratiempo)“ i „Toro„, zatim „Crni leptir“ sa Antoniom Banderasom, „Dron“ sa Šonom Binom, „Oproštaj“ sa Forestom Vitakerom i Erikom Banom. Tu su i popularne evropske i američke komedije, kao i brojni ljubavni filmovi za one koji žele da se prepuste emocijama.

Pročitaj još AVATAR stavljen na LED! I to čak tri filma…

Najmlađima će vreme provedeno kod kuće proleteti uz animirane i igrane filmove kao što su „Toma Palčić“ , „Matilda“ , „Uskršnji zeka“ , „Zip i Zap na Kapetanovom ostrvu„…

Pored novih filmova, RTS Planeta u ponudi već ima ekskluzivni izbor od 400 festivalskih, umetničkih, animiranih, porodičnih i dokumentarnih filmova svetske kinematografije.

Pročitaj još GODINA TESLE – Snimaju se čak 4 filma o slavnom SRBINU! Jedan NIKOLA TESLA biće i MILOŠ BIKOVIĆ

Svi sadržaji RTS Planete besplatni su u celoj Srbiji i zato vam samo preostaje da se udobno smestite i uživate uz svoj kućni bioskop – Bioskop RTS Planete. Preko milion korisnika koje do sada ima ova multimedijalna platforma, potvrđuju kvalitet programa koji ona nudi.

I „Južni vetar“ na RTS Planeti

Južni vetar Epizoda 14

Poslednju epizodu ‘Južnog vetra’ ispratio je čak svaki drugi TV gledalac u Srbiji, ali ako ste se vi našli među onima koji su propustili doživljaje Maraša, Baće i Stupara – ne očajavajte! Cela sezona najgledanije domaće serije u 2020. dostupna je za gledanje na multimedijalnoj platformi RTS Planeta.

Foto Promo

Advertisement