Connect with us

Featured

Igra sudbine 216. epizoda – Sofija je SATERALA ADU U ĆOŠAK! Moraće da PRISTANE NA SVE! A evo i KAKO!

Published

on

Igra sudbine 216. epizoda nastaviće haos tamo gde se večerašnji završio. I neće biti lako. Očekujte sve, a najviše ono što može sve da nas – baci u nesvest.

Pročitajte još IGRA SUDBINE PANČETA kakvu dosad niste VIDELI: ŠOK! zelena kosa, seksi donji veš i pištolj u ruci!

Na Pančetinim vratima, za nju neočekivano, ali ne i za nas, pojavljuje se Žaklinica. Nakon što se lažno predstavi i pokuša da izvuče iz nje koga ima od porodice, Žaklina će suočiti Pančetu sa bolnom istinom. Hoće li moćna Pančeta napokon biti – slomljena?

Pročitajte još Igra sudbine ŠOK! Luka je u VELIKOJ OPASNOSTI! Čeka ga UŽASNA TRAGEDIJA! Evo i KOJA!

U iznenadnu posetu Kan holdingu stiže Vukašin. Nakon što obavesti Aleksu o povodu svog dolaska, zamoliće ga da „malo prošeta“. Pitamo se – zašto? Kojim je to poslom Vukašin “slučajno” nabasao u Kan Holding?

Pročitajte još IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: EVO šta ČEKA SOFIJU i MATIJU na KRAJU SERIJE! DOBIĆE šta su i ZASLUŽILI?

To da je Lila zalepila Adu za stolicu zahvaljujući Dijaninom jeziku, saznaće ceo grad. Šta je to tako strašno o Adinom privatnom životu saznala tetka Lila? Slutite li vi isto što i mi?

Pročitajte još Ammar Mešić, STRAHINJA iz serije Igra sudbine OTKRIVA: Idem kod psihologa! EVO i zbog ČEGA!

Iako je posle nervnog sloma zbog najnovijih saznanja potegla pištolj na Matiju, Sofija, ipak, odlučuje da mu oprosti. Nakon pomirenja, duo iz pakla kuje plan o uceni. Biće toliko strašna da će Ada morati da joj da sve što bude tražila…​

Foto Printskrin

Advertisement