Connect with us

FILM

FILM TOMA – Tamara Dragičević i Milan Kolak otkrivaju KAKO su se pripremali za uloge SILVANE i Novice ZDRAVKOVIĆA! JEDAN detalj NIKADA neće ZABORAVITI! A evo o ČEMU JE REČ!

Published

on

Velika premijera najiščekivanijeg filma godine „Toma“ zakazana je za 15. septembar u Sava Centru od 20.30. Karte za ovaj filmski spektakl na koji se čekalo godinama već su u prodaji, a u susret filmu zvezde ovog ostvarenja glumci Tamara Dragičević i Milan Kolak otkrili su kako su se pripremali za role Silvane Armenulić i Novice Zdravkovića u najnovijem hitu Dragana Bjelogrlića.

Pročitajte još HIT! Otkrivamo sve o upoznavanju i venčanju Milice Milše i Žarka Jokanovića! EVO KAKO je slavna glumica rekla DA čuvenom scenaristi!

„Mnogo je emocija. I nama kao glumcima dok smo snimali, i sada kada smo imali priliku da osetimo premijere. Imali smo susrete sa publikom u punim salama i stvarno, kao što je i film, tako su i te premijere bile čista emocija“, kaže Tamara Dragičević koja u filmu tumači ulogu pevačice Silvane Armenulić i za tu rolu je nagrađena priznanjem Carica Teodora.

Pročitajte još HIT! Nova domaća serija STIŽE NA RTS! A EVO I KOJA! Iznenadićete se!

Prema njenim rečima, ljudi su iz sala izlazili emotivno ispunjeni, dirnuti, raspoloženi.

Milan Kolak na veliko patno donosi lik Tominog brata, Novice Zdravkovića.

„Pričao sam sa Novicom, nažalost sada pokojnim, i zaista mi je ispričao o svom životu od početka do kraja, a i o Tominom (životu)“, otkriva mladi glumac.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Pala PRVA KLAPA serije BUNAR! A evo i KADA će biti PREMIJERA!

Novica je dosta sarađivao na scenariju filma Toma, bio je, kako Milan kaže, ističući da je on bio insajder jer je uz Tomu bio čitavog života. 

„Seo sam sa Novicom na kafu i pitao ga da mi, pre svega, kaže o svom životu, a kasnije i o Tominom, njihovom odnosu. Počeo je da priča i nije stao dva sata“, objašnjava Kolak.

Tamara ističe da je snimanje od samog početka bilo izuzetno iskustvo: „Prvi dan je bio za pamćenje, a onda i svaki sledeći. Imali smo sreće da smo svi bili zdravi i izgurali sve do kraja a da je sve bilo na našoj strani“.

Kao i kolega Milan Marić koji se za ulogu Tome Zdravkovića spremao, između ostalog, i čitajući njegove pesme, Tamara ističe da kroz te reči, iz načina na koji su i Toma i Silvana pevali, kroz emocije u glasu da se zaključi dosta o njihovim životima i dušama.

Beogradska premijera filma Toma zakazana je za 15. septembar.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/RTS

Advertisement