Connect with us

Top Story

Pokucaj na moja vrata 100. epizoda: ENGIN se sprema da RASKRINKA Edu i Deniza! Evo i KAKO!

Published

on

Pokucaj na moja vrata 100. epizoda, koja je u četvrtak, 23. septembra, od 11.15 na TV Prva, donosi – početak kraja jedne lažne ljubavne veze.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Žestoka SVAĐA u emisiji ZVEZDE GRANDA! Ceca ODBRUSILA MILIJU! A evo i ŠTA!

Engin je smislio način da raskrinka lažnu vezu Deniza i Ede. Na neutralnom terenu, gde je prisutan čitav tim “Art lajfa” instruktorka, testira parove da bi utvrdila koliko se poznaju. I da li je to prava ljubav.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 325. epizoda – ŠOK! Bruner ISPADA IZ IGRE! OVO je novi GAZDA ZLE EKIPE! Adi Kanački se sprema JEZIVA KLOPKA!

Melo opet dobija glavnu sporednu ulogu. Džeren je na mukama, jer je izdala najbolju drugaricu. Zato odlazi kod Deniza i priznaje mu da je Serkanu otkrila da se Eda samo pravi da je zaljubljena.

Ajfer dobija video i posle toga telefonski poziv da plati otkup za Aleksa.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! IGRA SUDBINE ima novog NEGATIVCA! A evo i KO JE ON! Donka u zatvoru dobija NERVNI SLOM!

Sinopsis: Popularna turska serija “Pokucaj na moja vrata” (100. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav? Glavni junaci su Serkan i Eda, a tu su i Deniz, Džeren, Melo, Selin i još mnogo likova koji ovu seriju čine uzbudljivom.

PROČITAJTE JOŠ: EVO kako DANAS izgledaju i čime se bave BOŠKOVA DECA iz serije POLICAJAC SA PETLOVOG BRDA! (VIDEO)

Glavne uloge u seriji igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

Foto Promo / Printscreen

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO JE KOPIRANJE TEKSA!

Advertisement