Connect with us

Preporuke

Emisija dana – petak, 10. april: Tri boje zvuka (RTS 1, 23.10)

Published

on

Ne propustite ni ovog petka odličnu svirku i novi pop i rok zvuk u emisiji „Tri boje zvuka„! Nastupiće pevačica prepoznatljivog vokala čije pesme slušaju pripadnici različitih generacija širom regiona, Aleksandra Radović, pozitivne vibracije melodija i tekstova svog novog albuma donosi Bane Lalić, a predstavićemo i mladi bend „Dram„!

Aleksandra Radović predstaviće nam pesmu sa novog albuma „Predvorje života“ koja je za kratko vreme postala veliki hit na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni. Imaćemo priliku da čujemo i drugačija izvođenja dobro poznatih i kod publike omiljenih pesama ove naše izuzetne pop pevačice!

Na drugoj bini, Bane Lalić i „MVP“ izvešće pesme sa novog albuma „Na slobodi“ koji su objavili krajem prošle godine. U pratnji sjajnih muzičara i prijatelja, Bane će nam uživo predstaviti pesme „Sav moj zvuk„, „Gravitacija“ i „Jugo na plin„.

Novi „klinci“ na muzičkoj sceni, prošle godine objavili su prvi album pod nazivom „Mi nećemo promeniti svet„. Grupa „Dram“ svoje pesme posvećuje mladosti i ljubavi, a muziku koju sviraju opisuju kao „indi gas“.

Govorićemo i o stilu pop i rok muzičara, kako su muzičke zvezde izgledale nekada i koliko je vizuelni identitet danas postao važan na muzičkoj sceni.

Foto RTS

Advertisement