Connect with us

Featured

Jedini izlaz 6. epizoda: ŠOK! Ana doživljava NERVNI SLOM! Završava u BOLNICI! Njena MRAČNA PROŠLOST izlazi na videlo! (VIDEO)

Published

on

“Jedini izlaz” (6. epizoda), nova domaća triler serija, emituje se premijerno od 17. aprila vikendom na Superstar TV od 21.00. U subotu, 2. maja, na programu je 6. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Gledamo je kao Mašu Kolar u JEDINOM IZLAZU, a OTKRIJTE gde će još igrati MILENA PREDIĆ

Ana Kolar saznaje od koleginice iz kancelarije da se Nataša Vranješ vodi kao nestala. Sređuje pasoš za nju i sina da bi otputovali iz Beograda i počeli novi život. Inspektor Štrbac saznaje da je Nataša Vreanješ brutalno ubijena. Voja Tošić odaje gde je sahranjena Nataša.

PROČITAJTE JOŠ: Svetlana CECA Bojković otkrila ŠTA ISKRENO misli o deci SLOBODANA MILOŠEVIĆA – Marija i Marko su…

Ana odlazi na Povlen po sina ali saznaje da on nije tamo, već da ga je Božović odveo na utakmicu. Tašta je ubeđuje da ne treba da napuste zemlju. Ana shvata da je prate i odlazi kod Caneta i pokušava da od njega sazna istinu, ali uzalud. Cane ima dogovor sa Viktorom. Ipak, nešto kasnije, saznaje od Nenada gde joj je sestra.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije BESA: Ko su novi LIKOVI? Hoće li se Luka i Una POMIRITI? Šta čeka UROŠA u NASTAVKU? (FOTO)

Za to vreme Štrbac odlazi u duševnu bolnicu kod doktora Ugrešića i saznaje Aninu mračnu prošlost. Štrbac sumnja da je Ana povezana sa Natašinom smrću. Viktor saznaje da je Božović poslao Ani snimke iz Splita. Pokušava da ubedi Suzanu da je to besmisleno.

PROČITAJTE JOŠ: TAJNE VINOVE LOZE i TAJKUN – Glumica Vanja Nenadić otkriva da li će biti nastavka hit serija!

Štrbca suspenduju, ali on nastavlja da istražuje i pronalazi USB sa fotografijama iz kojih vidimo Sašinu nasilnu stranu. Ana doživljava nervni slom. Odvode je u duševnu bolnicu kod doktora Ugrešića.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine – NOVI ŠOK! Luka morao da BIRA – Sofija ili Mila? I ponovo izabrao NJU!

Seriju “Jedini izlaz” možete pratiti od 23. aprila i na RTS 1, vikendom od 20.05. U nedelju, 9. maja, na programu je 6. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – Sledi NAJVEĆI ŠOK od početka serije! Matija će PUCATI U LUKU! Hoće li Luka PREŽIVETI?

Sinopsis: U centru zbivanja je Ana Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina posle nesreće, Ana ne može da povrati sećanja na nesreću niti da se pomiri sa gubitkom muža. Ima problema u komunikaciji sa sinom, pije lekove, redovno ide kod psihijatra i na sastanke porodica žrtava. Kada konačno odluči da se sa sinom preseli u inostranstvo, na mejl joj stiže misteriozni video snimak na kome se vidi njen muž i Ana posumnja da je Saša živ. Kod inspektora Dejana Štrpca dolazi Mali Đole, nekadađnji školski drug njegove ćerke. Đole traži od Štrpca da proveri potencijalno ubistvo devojke po imenu Nataša Vranješ. Štrbac tome ne pridaje veliki značaj, sve dok Mali Đole ne bude ubijen.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – TOP 10 NAJVEĆIH ŠOKOVA koji nas očekuju do KRAJA SERIJE! Sofija će UBITI BRUNERA? Ada će poslati MATIJU u ZATVOR?

Glavne uloge u seriji “Jedini izlaz” (6. epizoda) igraju: Anđelka Prpić, Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović, Joakim Tasić, Vukašin Jovanović i Vanja Ejdus.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement