Connect with us

FILM

HIT! Stiže film o ĐOGANI FANTASTIKO imperiji! Đole piše scenario i VODI NAS NA MARS!

Published

on

Mada se prezime Đogani danas pominje uglavnom u sklopu sa najpopularnijim domaćim rijaliti programom „Zadruga“, ali i nekih drugih rijaliti formi, u kojima već godinama gledamo dobar deo ove porodice – Anabela, Gagi, Sani, Baki, i naravno LUNA, činjenica je da su ĐOGANIJEVI jedan FANTASTIKO momenat domaće javne scene, koji traje, pa – decenijama.

Pročitajte još RECENZIJA: Zašto je “Južni vetar” ODUVAO publiku, ali i domaću TV PRODUKCIJU

Zbog toga i ne čudi što je praotac dinastije došao na ideju da snimi film o imperiji Đoganijevih koja je bez sumnje ostavila snažan uticaj na formiranje generacija mladih koji su odrastali na ovim prostorima od osamdesetih godina prošlog veka.

Kako je Đole Đogani najavio biće dokumentarnih snimaka, ali i „glumaca koji će nam dočarati put Đoganijevih“.

Radnja filma smeštena je, naravno, u devedesete, a scenario piše Đole Đogani.

Pročitajte još JUŽNI VETAR epizoda 13 – šta čeka Maraša i Stupara? Jedan gazi REČ, a drugom se sprema… Ali to nije SVE!

– Tačno je da počinjem sa snimanjem dokumentarca o devedesetim godinama, radnja će biti praćena od mog detinjstva – rekao je Đogani i dodao da će sve početi pričom o siromašnom dečaku iz Mirijeva, koji je danas uspeo.

– Ja sam pisac scenarija, biće to veliki film. Sve o saradnji sa velikim zvezdama, dolasku Anabele iz Švedske i njenom prvom nastupu s Gagijem. Sve ću otkriti o njihovom odnosu. Imam tajne snimke dok su još bili u ljubavi“, rekao je pevač.

Pročitajte još Miloš Avramović za FILM i TV: U izolaciji pripremam JUŽNI VETAR 2! Snimamo čim prođe vanredno stanje!

Ne sumnjamo da će u eri vaskrsavanja tema iz devedesetih godina 20. veka, među kojima su one opisane u seriji JUŽNI VETAR, film o Đoganijevima biti veliki hit!

Advertisement