Connect with us

Preporuke

Emisija dana – nedelja, 26. april: JA VOLIM SRBIJU (RTS 1, 21.10) VIDEO

Published

on

I ove nedelje, u vašem omiljenom porodičnom kvizu “Ja volim Srbiju” (RTS 1, 21.10) zajedno otkrivamo zanimljive i neobične podatke o našoj zemlji.

Šest poznatih ličnosti, raspoređeni u dva tima (crveni i plavi), takmiče se u znanju, uz podršku kapitena timova i publike. Poznata TV lica trude se da daju tačne odgovore na raznovrsna pitanja o Srbiji – njenoj kulturi, istoriji, geografiji, muzici, sportu i nauci.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Evo kako je VANESA ŠOKČIĆ završila u seriji JUŽNI VETAR! I KO je “KRIV” za TO…

Voditeljka kviza “Ja volim Srbiju” je Dragana Kosjerina, a kapiteni plavog i crvenog tima su dr Nele Karajlić i Nenad Okanović.

Za plavi tim koji predvodi dr Nele Karajlić ove nedelje se bore: Gordana Stojićević – pevačica, Sanja Uzelac – pevačica grupe “Ođila” i Dragana Anastasijević – TV voditeljka RTS-a, emisije “Ovo je Srbija”.

„Ja volim Srbiju“, dr Nele Karajlić, Dragana Anastasijević, Gordana Stojićević i Sanja Uzelac

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandar BERČEK je oduševio publiku kao CRVENI u seriji JUŽNI VETAR, ali malo je falilo da NE IGRA ovu ulogu! SAZNAJ ZAŠTO!

U crvenom timu, koji predvodi glumac Nenad Okanović, biće: Miloš PetrovićTrojpec – glumac, Milan Mitrović – pevač i Marko Gizdavić – glumac.

„Ja volim Srbiju“,Marko Gizdavić, Nenad Okanović, Miloš Petrović – Trojpec i Milan Mitrović

Veoma uzbudljivu, duhovitu i do samog kraja neizvesnu epizodu punu preokreta pratićemo kroz sedam igara i šest muzičkih rundi.

Foto RTS

Advertisement