Connect with us

Preporuke

Emisija dana – utorak, 12. maj: AMI G SHOW (Pink, 22.30)

Published

on

Novo izdanje vaše omiljene lejt najt emisije “Ami G Show” je na programu TV Pink i ovog utorka od 22.30. Kao i do sada, Ognjen Amidžić ugostiće veoma zanimljivu ekipu – gradonačelnika Jagodine Dragana Markovića Palmu, bivšeg fudbalera i trenera FK Partizan Savu Miloševića, pevačicu Radu Manojlović i harmonikaša Mirka Kodića.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Balkan ekspres 3: Zašto nije snimljen treći deo legendarnog filma! (VIDEO)

Dragan Marković Palma poznat je kao neko ko redovno pomaže građanima na razne načine – poljoprivrednike šalje na sajmove širom Evrope, maturante osnovnih i srdnjih škola na letovanja, a pomaže i svima onima koji se ostvare u ulozi roditelja. Palma je posebno brinuo o građanima tokom vanrednog stanja, te je sa donatorima i sponzorima obezbedio Uskršnje pakete. Kako se Jagodina izborila sa epidemijom koronavirusa i o novim investicijama za naredni period, Palma će govoriti u emisiji “Ami G Show”.

Pred nastavak sezone, koji je zakazan za 30. maj, ceo stručni štab i fudbaleri Partizana uradili su test na koronavirus. Kakos u rezultati negativni, odnosno niko nije zaražen koronavirusom, Savo Milošević može da nastavi pripreme za nastavak sezone. Savo i ostali člaovi tima mogu da nastave nesmetano da rade u sportskom centru, a kakvi su planovi za ostatak sezone i kako je protekao period u karantinu, Savo će ispričati kod Ognjena u emisiji. Takođe, dotaći će se i njegovog privatnog života, odnosno veze sa 10 godina mlađom violončelistkinjom Natalijom Tipsarević.

PROČITAJTE JOŠ: BELA LAĐA – od 14. maja na RTS 1! Radnim danima u 20.05!

U studio stiže i pevačica Rada Manojlović, koja je period izolacije iskoristila da ode u rodno Četereže i provede vreme sa porodicom, koju inače zbog poslovnih obaveza ne viđa toliko često. Sveža i spremna za nove poslovne poduhvate, Rada će u emisiji “Ami G Show” otkriti svoje poslovne planove sada kada je vanredno stanje gotovo. Popularna pevačica pričaće i o svom privatnom životu i kako je karantin uticao na njenu vezu sa kolegom Harisom Berkovićem.

Za dobru atmosferu u studiju biće zadužen harmonikaš Mirko Kodić, uz kog će i ostali gosti zapevati.

Očekuju vas i najluđi izazovi, zato ne propustite još jedan “Ami G Show” u utorak 12. maja od 22.30 časova na TV Pink!

Foto Pink

Advertisement