Connect with us

Preporuke

Serija dana – utorak, 12. maj: BESA, epizoda 1 (Prva, 21.50)

Published

on

Dok čekamo drugu sezonu serije “Besa”, koja se uveliko priprema, na TV Prva od 12. maja, utorkom i sredom u 21.50 gledamo 12 epizoda prvog ciklusa.

PROČITAJTE JOŠ: Sve što znamo o seriji JOVANKA BROZ! U igri TRI IDEJE za scenario, seriju radi hrvatska autorka i bivši prateći vokal TAJČI!

Jutro sviće u beogradskom stanu porodice Perić. Uroš i Marija požuruju osamnaestogodišnju Unu i desetogodišnjeg Vidana za školu dok se i sami spremaju za radni dan.

Uroš je vlasnik male firme za prevoz lekova. Običan čovek u svom običnom životu. Sa druge strane reke inspektor Interpola Petrit Koči posmatra fotografije članova narko klana Beriša na zidu svoje sobe. Samo nekoliko sati kasnije primiće uznemirujuću vest koja će ga vratiti na početak istrage protiv njihovog šefa. Pet stotina kilometara dalje u Ulcinju Besijana Beriša, ćerka ozloglašenog Dardana Beriše, dobija pismo o prijemu na Univerzitet Stenford u Americi.

PROČITAJTE JOŠ: SMEH DO SUZA! Miloš Biković majku svoje devojke Aglaje Tarasove upoznao U KREVETU! A evo i kako…

Žena njegovog vozača se porađa pre vremena smestiće Uroša Perića neplanirano u kombi pun lekova na putu za Ulcinj. Na istom putu nakon proslave svog uspeha naći će se i Besijana Beriša. Samo jedan trenutak biće dovoljan da se sudbine sasvim običnog čoveka Uroša Perića, mafijaša Dardana Beriše i inspektora Petrita Kocija zauvek spoje.

Foto Promo

Advertisement