Connect with us

Featured

TAJKUN 10. epizoda, ponedeljak 18. maj (RTS 1, 20.00) – Vreme je za NUŽNU SAMOODBRANU! Veliko finale PRVE SEZONE!

Published

on

U ponedeljak, 18. maja na Prvom program RTS-a od 20.00 gledamo desetu i poslednju epizodu serije Tajkun pod nazivom “Nužna samoodbrana”

Biznismen Vladan Simonović bio je prinuđen da upotrebi vatreno oružje da bi spasao svoj i život svoje ljubavnice, Ksenije. Tužiteljka Jovana Nestorović poziva svog bivšeg momka, inspektora Nikolu Božovića, da dođe kod nje.

Pročitaj još JOVANA STOJILJKOVIĆ o radu na seriji JUŽNI VETAR: Najviše sam uživala u igranju sa malim MIĆKOM! Svima nam je OBJASNIO kako se glumi…

Međutim, pre toga sretne Balšu, saradnika Vladana Simonovića, koji za sve zločine koji su se pojavili u vezi sa privatizacijom kompanije “Dunav” optuži Vladana i zatraži da ga što pre uhapse.

Pročitaj još TOM VLAŠIHA, zvezda hitova IGRA PRESTOLA i STRANGER THINGS ekskluzivno za FILM I TV o novoj sezoni serije PODMORNICA: Nije lako biti Gestapov ANĐEO SMRTI!

Vladana oslobode optužbi zbog upotrebe vatrenog oružja i okarakterišu to kao nužnu samoodbranu. I sada mu je potpuno otvoren put za privatizaciju “Dunava”.

Reditelj serije je Miroslav Terzić, a vodeće uloge u desetoj epizodi “Tajkuna” igraju Dragan Bjelogrlić, Tihana Lazović, Hana Selimović, Branislav Trifunović, Feđa Stojanović, Bojan Žirović, Janko Popović Volarić, Ivan Đorđević i Marko Baćović.

Advertisement