Connect with us

Featured

HIT! Žarko Laušević glumi KRALJA NIKOLU u seriji KRALJ! Vuk Drašković poručio – pripao mu je NAJTRAGIČNIJI LIK!

Published

on

Nedavno je na Belom dvoru počelo snimanje filma i serije „Kralj„, po motivima romana „Aleksandar od Jugoslavije„, Vuka Draškovića, čiji scenario i režiju se potpisuje reditelj Zdravko Šotra. Kako je najavljeno, serija će se već s jeseni emitovati na „Nova S“ televiziji u okviru kompanije „United Media„, a veliku pažnju publike privukao je podatak da će se u seriji pojaviti i glumac Žarko Laušević.

Pročitajte još Danas je Mila iz serije IGRA SUDBINE, a karijeru je započela kao ZORICA u SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Znate li O KOME…

– U seriji je angažovan ogroman glumački sastav, ima preko stotinu uloga. Veoma nezgodno je bilo to što snimamo u vreme kada se ovde snima mnogo serija i filmova, tako da su glumci sada trenutno u Beogradu zauzetiji nego ikada. Jedva sam uspeo da podelim te uloge. Ja želim ozbiljne glumce i da uklopimo plan, tako da oni mogu da usklade i svoje druge angažmane. Svi glumci u Beogradu su veoma zauzeti. Mnogo se snima, zaista – poručio je Šotra i dodao da mu veliko zadovoljstvo pričinjava saradnja sa mnogobrojnim mladim glumcima.

Pročitajte još Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE – SOFIJA će ADU ISTERATI NA ULICU! A evo i kako…

– Veoma sam zadovoljan izborom glumaca. Pogotovo kada govorimo o Ljubi Bulajiću i Tamari Aleksić koji glume kralja Aleksandra i kraljicu Mariju. Sa oboje sam mnogo radio. To su dva mlada glumca veoma predana poslu, inteligentne osobe koje shvataju šta igraju. Na kraju se desilo da Ljuba i dosta liči na kralja Aleksandra – zaključuje Šotra otkrivši na kraju da će crnogorskog kralja Nikolu igrati upravo Žarko Laušević.

Vuk Drašković, govoreći o seriji koja se snima po njegovom romanu, istakao je da je bio samo na prvom snimajućem danu “Kralja”, te da mu je Žarko Laušević dobar prijatelj.

Pročitajte još Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE: Nada će izgubiti BEBU!

– Samo prvi dan sam otišao na snimanje. Možda ću otići još koji put, ali ljudi su zauzeti, rade. Žarko i ja smo inače dobri prijatlji, ali ne znam kada će doputovati i kada kreće on sa snimanjem. Ne vidim ko bi bolje od naših glumaca bolje odigrao kralja Nikolu. To je stvarno retka, možda najtragičnija figura 1918. To je kralj Nikola – zaključio je on.

Foto Nova.rs, Vesna Lalić

Advertisement