Naslovna TV Letnje Jutro na Prvoj sa Bojanom, Jelenom i Filipom!

Letnje Jutro na Prvoj sa Bojanom, Jelenom i Filipom!

Jutarnji program na Prvoj televiziji će tokom letnjih meseci voditi mlada, ali iskusna i prepoznatljiva ekipa voditelja: Bojana Bojović, Jelena Nikolić i Filip Čukanović

LOŠE VESTI! Miloš Avramović ODLOŽIO početak snimanja filma JUŽNI VETAR 2! A evo i za KADA!

Kao i prethodnih godina, domaćini emisije „Jutro“, Jovana Joksimović i Srđan Predojević, kao i Marija Savić Stamenić, otišli su na svoje letnje odmore i do septembra kormilo prepustili svom dobro uigranom timu saradnika – Bojani Bojović, Jeleni Nikolić i Filipu Čukanoviću.

Pročitajte još FILM I TV SAZNAJE: Snima se serija po autobiografiji ŽARKA LAUŠEVIĆA – Godina prođe, dan NIKAD!

Bojanu su naši gledaoci do sada imali priliku da gledaju kao voditeljku i urednicu emisije „150 minuta“ i kao reporterku u „Jutru“, a sada će voditi „Jutro“ ponedeljkom, utorkom i sredom.

„Veoma sam uzbuđena! Ovo je za mene novo i dragoceno iskustvo! Do sada sam uvek imala tu sreću da učim od najboljih, a tako je i ovoga puta! Drago mi je što ću tokom leta biti deo ekipe „Jutra” i osećam veliku odgovornost. Trudiću se da opravdam očekivanja gledalaca, ali i Jovane i Srđana od kojih sam dobila maksimalnu podršku i poverenje, kao i celog uredničkog tima! Gledaoci su navikli da svakog jutra  uz „Jutro” na Prvoj budu informisani, da dobiju odgovre na pitanja koja svakodnevno postavljaju, ali i da se opuste i zabave. Tako će biti i ovog leta! Ovo leto će za mene biti radno i uzbudljivo, a tome se neizmerno radujem. Do sada sam uređivala i vodila emisiju „150 minuta“, a tokom leta u redakciji ostajem kao urednik. Od septembra, bogatija za dragoceno iskustvo, vraćam se u studio „150 minuta “, izjavila je Bojana.

Pročitajte još FILM I TV EKSKLUZIVNO SAZNAJE – “Slučaj porodice Bošković” od septembra na RTS! Od 1. jula nastavak snimanja! Stiže 49 novih epizoda

Jelena je svojim osmehom već budila gledaoce izveštavajući sa raznoraznih terena za „Jutro“, a sada će ga voditi četvrtkom i petkom.

“Godinama sam na televiziji i uglavnom moj posao podrazumeva rad na terenu. Šansa da se oprobam i u studiju za mene znači poverenje koje treba da opravdam i zaista ću se potruditi da pružim svoj maksimum. Treba biti prirodan, ali još važnije odlično informisan, pripremljen i sve vreme treba imati stopostotnu koncentraciju. Koliko god možda studio i teren delovali blisko i sično, toliko se u isto vreme i razlikuju, pa će ova promena u svakom slučaju biti veliki izazov”, rekla je Jelena.

Pročitajte još Igra sudbine: Ada je u šoku! Otkud njen davno izgubljeni prsten na Višnjinoj ruci?

Filip se dokazao kao vešt reporter radeći za „Vesti“ Prve i „Prvu temu“, zatim autorsku emisiju „Lično, nezvanično“, a u poslednje vreme su gledaoci imali priliku da ga gledaju kao reportera u „Jutru“. Sada će se oprobati kao voditelj „Jutra“ vikendom.

„Radujem se novom izazovu u karijeri. Jutarnji program je najteži televizijski format za rad i zahteva punu koncentraciju i temeljnu pripremu. Svoj program vikendom ću sa kolegama i uređivati i nastojaćemo da budemo aktuelni i informativni, a pošto je leto, sa velikom dozom zabave.“, najavio je Filip.

Pročitaj još SAZNAJEMO – Stiže srpski DOSIJE IKS! Početkom jula počinje snimanje nove domaće serije – BELEŽNICA! U glavnoj roli MOMČILO OTAŠEVIĆ

Oni će nas svakog dana u dobro poznatom terminu od 6.55 buditi i informisati o najvažnijim događajima u zemlji i svetu, sa posebnim osvrtima na aktuelnu epidemiološku situaciju. Osim servnisnih informacija, tu su i sve aktuelne vesti, novosti iz društveno-političkog i kulturnog života, raznovrsne životne teme, razgovori sa najeminentnijim stručnjacima, vremenska prognoza i zabavni segment u kojem gostuju najveće zvezde zemlje i regiona.

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

HIT! Tihomir Stanić snima seriju NOBELOVAC o Ivi Andriću! Uloge dobijaju Dara Džokić, Branka Katić, a EVO ko će glumiti ANDRIĆA!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

FILM i TV vas vodi na snimanje filma i serije TOMA! Ovako je bilo na AVALI! (FOTO)

Krajem jula 2020. godine počela je realizacija igranog filma „Toma“ u režiji Dragana Bjelogrlića (reditelj filmsko-televizijskog serijala „Montevideo“ i tvorac serije „Senke...

Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!