Connect with us

Top Story

Drugo ime ljubavi 46. i 47. epizoda – sreda, 8. jul (Prva, 19.10): Igor je odlučan da OTME ROKA!

Published

on

Luka saznaje da radnici firme nisu dobili plate, svađa se sa ocem i želi da da otkaz, ali šokira se kad mu Karlo hladno odvrati da će direktorsko mesto preuzeti Saša

Pročitajte još Aleksa se BUDI IZ KOME, ali IMA AMNEZIJU! Luka ŽELI da UBIJE BRATA!

Julija pokušava da razgovara s nervoznim Lukom, ali on gubi kontrolu pa odlazi kod Tamare. Intimnom razgovoru Tamare i Luke svedoči Irena. Maja je zaboravila na Valentinin rođendan, pa umesto da se posveti prijateljici, ona je i dalje opčinjena Antom koji dolazi u gostionicu.

Pročitajte još Matija skida rukavice – ALEKSA MORA DA UMRE! Vreme je ZA PRLJAVU IGRU!

U međuvremenu, Goran se raspituje kod razočarane Valentine o Maji. Kako bi se pokazala, Maja priprema Valentini žurku iznenađenja u gostionici, ali zapravo pokušava da impresionira Antu. Igor ne pušta Lolu na miru, i odlučan je da otme Roka. Lola se slama i pokušava da ga odgovori, ali Igor plane i baca njen venčani prsten u jezero. Saša iz daljine posmatra njihovu svađu i želi da mu Lola prizna istinu.

Pročitajte još LOŠE VESTI! Miloš Avramović ODLOŽIO početak snimanja filma JUŽNI VETAR 2! A evo i za KADA!

Nakon operacije, u bolnicu se vraća Marko.

Jelena preuzima brigu o svom katatoničnom ocu. Saša želi da sazna više od Karla o Marijinoj prošlosti, ali Karlo nastavlja da manipuliše njim, još više ga izluđujući.

Pročitajte još Miloš Biković OTKRIVA – Morao sam da se BORIM za Maraša! Na kastingu bili PETAR STRUGAR, ALEKSANDAR RADOJIČIĆ i PETAR BENČINA!

Foto Promo

Advertisement