Connect with us

TV

Igra sudbine 114. epizoda: ŠOK! Aleksa je „drogiran“! Una mu se KUNE – BORIĆU SE ZA TEBE! Mila mi te NEĆE UZETI!

Published

on

I kad je mirno u kući Ožegovića i Kanačkih mira NEMA! Kao što smo videli, Aleksi se pamćenje vratilo, a kad je njemu svanulo – mnogima je smrklo. Prva na spisku je večiti spletkaroš Sofija čija zlodela jedno po jedno izlaze na videlo. U ključnom tenutku za junake serije Igra sudbine u novoj 114. epizodi, Sofiji se gubi svaki trag. A gde je to, što bi to rekla Dijana Erski, najomraženija „nužnica“ nestala bez traga?

Pročitajte još Sandra Bugarski, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV – Pančetin osmeh će iskoreniti KORONU!

Da li je Vukašin sredio da je proguta mrak? Možda se uplašila kad je shvatila da „obrađuje“ Donkinog ljubavnika? Ili se uplašila da će se Aleksa setiti da mu je ona na prevaru uzela potpis? Otkrićemo u novim epizodama serije Igra sudbine. Za to vreme Sofijina majka na kanabetu kod Ade Kanački dobija ultimatum na koji ne može da kaže NE. Šta podrazumeva Adina ponuda – dete za dete? I ko je to u Lukinom krevetu?

Pročitajte još UBICE MOGA OCA – DA LI STE ZNALI: Žarko Laušević trebalo da igra INSPEKTORA MARJANOVIĆA! Evo zašto je ODBIO ulogu u UBICAMA!

Ono na što smo svi dugo čekali konačno se dogodilo. Aleksa se setio svega, pa i poljupca sa Milom. Adu je kao što smo videli isterao iz sobe, a pozvao Milu i Ivana. Presrećan, Ivan odmah dolazi, ali Mila je zauzeta ozbiljnijim stvarima – Nadinim priznanjem da je trudna. I to sa Strahinjom!

Pročitajte još Milica Tomašević, NADA iz serije IGRA SUDBINE za FILM I TV: Volela bih da odem kod BAKE na KOSOVO!

Tića je u potpunosti siguran da će sina morati da dozove pameti, ali i odgovornosti. Saopštava Strahinji da će on zvati Nadu, a da on mora prihvatiti da će biti OTAC.

Mada je zvao Milu, nad uzglavljem uspavanog Alekse završiće Una. Mada je on ne čuje, ona mu uz nežan poljubac ponovo saopštava da ga voli i da će se boriti za njega. Može li Una uništiti ljubav zasnovanu na čistim osećanjima koje jedno prema drugom gaje Aleksa i Mila? Hoće li i u ovu divnu priču svoje prste umešati – Igra sudbine?

Pročitajte još OTKRIVAMO! Ovo su najgledanije domaće serije svih vremena! SELO GORI… i RANJENI ORAO bez konkurencije!

Foto Promo

Advertisement